Jæren
Torggata 2, 4340 Bryne

Eiendomsmegler Jæren

Vi i PrivatMegleren Jæren er stolte av å kalle oss ekte lokalmeglere. Vi har bred erfaring med salg av alle typer eiendom i Klepp, Time og Hå - over flere år. Vi har skreddersydd meglerteamet, og håndplukket meglere med spesiell god kompetanse innenfor boligmarkedet på Jæren.

Vi vet at et boligsalg handler om mer en bare et salg av en bolig eller hytte. En eiendom er et hjem, eller et fristed, som har blitt formet gjennom mange minner, farger, rom og livsfaser. Når hjemmet også er den største investering folk gjør i livet, er det ingen tvil om at det er store følelsesmessige og økonomiske verdier som skal forvaltes. Det har aldri vært viktigere å velge riktig megler til å forvalte nettopp disse verdiene, og ikke overlate denne jobben til tilfeldighetene.

Vi har stor respekt for hvilke verdier vi forvalter for kundene våre, både økonomiske og følelsesmessig. Derfor er du som kunde alltid i høysete, og kjedens leveransegaranti følges til enhver tid. En leveransegaranti som består av en detaljert og nøye planlagt salgsprosess – tilpasset nettopp din eiendom.

Vårt meglerteam er utstyrt med det beste markedsmateriellet og digitale verktøy for å gi kunden den viktigste forutsetningen for et godt gjennomført boligsalg.

Når du velger en megler hos oss kan du forvente personlig oppfølging, lokalkunnskap, erfaring og rådgivning av høy kvalitet i alle faser av en salgsprosess. Vi ser frem til et hyggelig samarbeid.

Alt vi forventer er at du forventer mer av oss!

Aleksander GrødemEiendomsmegler MNEF / PartnerPrivatMegleren Jæren90 20 37 96
Christine FuglestadFagansvarlig / MedhjelperPrivatMegleren Jæren93 42 71 88
Stian LøgePartner / Eiendomsmegler MNEFPrivatMegleren Jæren40 47 64 04
Bjørn Rune SalteDaglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEFPrivatMegleren Jæren41 60 77 81
Marius Time VaalandEiendomsmegler MNEFPrivatMegleren Jæren90 18 52 60
Hanna KvernelandProsjektansvarlig / Eiendomsmegler MNEFPrivatMegleren Jæren95 29 66 51
Bolig til salgs
Bolig solgt