Bjørn Rune Salte

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Jæren

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren Jæren

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

2015-2019 Eiendomsmegler 1 Jærmegleren

Eiendomsmegler MNEF

2013-2015 Aktiv Eiendomsmegling Jæren

Eiendomsmeglerfullmaktig MNEF / salgsleder

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å sørge for at både kjøper og selger opplever en trygg bolighandel. Med meg som eiendomsmegler får de den tryggheten og erfaringen som kreves for å ivareta kanskje deres høyeste verdi.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får påfyll av energi gjennom familie, venner, og ikke minst gode opplevelser på jobb.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste relasjonene mine er familien min, gode kollegaer og ikke minst kundene som hver dag viser meg enorm tillit.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en målbevisst, utadvendt og konkurransedrevet person.

På jobb

Jeg tror kollegaene mine vil beskrive meg som profesjonell, tillitsfull, energisk og humoristisk På jobb er jeg opptatt av at det skal være 100% kvalitet i alle ledd gjennom hele salgsprosessen. Med meg får de en tilstedeværende eiendomsmegler som følger opp fra A-Å.

Jeg tror kundene mine verdsetter min lange erfaring i kombinasjon med høy tilstedeværelse og gode kommunikasjonsevner.

Jeg ønsker å være en god rådgiver som gir ærlige tilbakemeldinger og som alltid er tilgjengelig når kunden trenger meg.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en energisk og humoristisk person med høyt konkurranseinstinkt.

Jeg jobber mye, og det har på mange måter blitt en kombinasjon av jobb og hobby. Liker imidlertid veldig godt en god fotballkamp, enten live eller foran TV-en.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer, men vinteren kan by på mye gøy den også.

Film eller dokumentar?

Ja takk, begge deler.

Jeans eller dress/drakt?

På jobb er det definitivt dress.

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren Jæren

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

2015-2019 Eiendomsmegler 1 Jærmegleren

Eiendomsmegler MNEF

2013-2015 Aktiv Eiendomsmegling Jæren

Eiendomsmeglerfullmaktig MNEF / salgsleder

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41607781

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 60 77 81
eller epost

Hva sies om meg?