Så enkelt skal det være å flytte

PrivatMegleren Boligbytte er en komplett tjeneste for hele flytteprosessen - fra gammel til ny eiendom. Sammen med våre håndplukkede samarbeidspartnere kan vi bistå med alt fra vask, styling og klargjøring av eiendommen før visning, til pakking, mellomlagring, flytting og overføringer av forskjellige avtaler.

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen. Så enkelt skal det nemlig være å flytte.

Estimer kostnad på tjenestene

Under kan du estimere kostnadene på de ulike tjenestene.

Estimert totalpris
0,- *

Estimatet er ment som tenkt totalpris, inkludert oppstartgebyr og alle eventuelle tillegg.

* Forbehold: Det presiseres for ordens skyld at oppgitt pris er å anse som et estimat, uten noen form for forpliktelse. Dette er ikke å anse som et tilbud, men et antatt kostnadsbilde. Estimatet er basert på pleusible og nøkterne beregninger, og gjennomsnittlige verdier. Et fullverdig og komplett tilbud på ønsket tjenesteleveranse basert på dine eksakte behov oppgis på forespørsel - ved å trykke her.

Fyll ut skjemaet under hvis du ønsker at vi kontakter deg, eller du kan ringe eller maile oss.

Bli kontaktet

Jeg anmoder PrivatMegleren om å kontakte meg på telefon, sms eller e-post i forbindelse med verdivurdering (eTakst) av nåværende eiendom og i forbindelse med kjøp og/eller salg av eiendom.
Personvernpolicy
Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse direkte fra våre underleverandører for formidling av noen av tjenestene.

PrivatMegleren Boligbytte

En komplett tjeneste

video-preview-image

Med PrivatMegleren Boligbytte kan du bare lene deg tilbake og nyte hele flytteprosessen. Vi tar oss av alt for deg, og sørger for at tiden det tar å komme seg fra gammelt til nytt kan benyttes til andre ting.

Vask og styling

Det er de små detaljene som utgjør den store forskjellen. Vi vasker, setter bort møbler og klargjør eiendommen din til både visning og overtakelse.

Pakking og flytting

Vi kan rydde, pakke og flytte alle tingene dine ut av gammelt og inn i nytt. Vi hjelper også med lagring mens du er mellom to boliger.

Vurderer du å kjøpe eiendom?

Få hjelp og taktisk rådgivning på leting etter din neste eiendom. Med tjenesten KJØP er megler med deg i hvert trekk av boligkjøpet.