Velkommen til PrivatMegleren Kvadrat

PrivatMegleren Kvadrat gir deg overblikket og kontrollen fra vi setter i gang, og er din personlige assistent hele veien til solgt. Tjenesten gir deg informasjon i sanntid om interessenter, antall påmeldte til visning, budgivere, og du kan følge budrunden direkte. Gjennom Kvadrat vil du se hvordan vi jobber og hvorfor vår skreddersøm sikrer at vi oppnår det beste resultatet på alle eiendommene vi omsetter.

Kvadrat er skapt for å gi deg den aller beste opplevelsen når du skal selge noe av det mest verdifulle du har.

bilde av logo

Hva du kan forvente av våre tjenester og leveranse

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss. Ni av ti kunder velger oss fordi vi er anbefalt av tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

bilde av logo

Kundene ivaretas gjennom hele salgsprosessen

I Kvadrat følger du salget ditt – steg for steg. Her viser vi hvordan vi skreddersyr leveransen som gjøres for eiendommene vi omsetter. Du ser alt megleren gjør og oppgavene du selv må gjøre, som for eksempel alle dokumenter til signering. Her får du også se bilder og prospektet ditt, som du enkelt godkjenner før publisering.

bilde av logo

Kvadrat holder deg løpende informert

Du kan se statistikk over interessenter og antall påmeldte til visning. Deretter kan du følge med på interessen for eiendommen din, hvor mange som kommer på visning, og til slutt budrunden, som du kan følge live. Hvor involvert du ønsker å være er helt opp til deg, sjekk inn så ofte du vil og velg selv om du ønsker å bli varslet når det det skjer noe nytt.

Bli kontaktet

Vi håper vi får muligheten til å introdusere deg for PrivatMegleren Kvadrat og bidra til å gi deg og din eiendom den aller beste salget.

Fyll ut skjemaet og en av våre meglere i ditt nærområde kontakt.

Personvernpolicy