KJØP er en ny tjeneste fra PrivatMegleren.

La en av Norges beste eiendomsmeglere bistå deg ved kjøp av bolig. Du har to nivåer å velge mellom, og bestemmer selv hvor mye vi skal gjøre for deg. Neste trekk er ditt.

Basis

La en av Norges beste eiendomsmeglere bistå deg med strategi og taktikk når du skal kjøpe bolig.

 • Oppdragsavtalen kan sendes rett til din mailboks, og du signerer enkelt og raskt med din BankID.
  Vi inngår en oppdragsavtale
 • Vi avklarer din finansiering med banken for å forsikre oss om at du har finansieringen klar før vi setter i gang prosessen.
  Finansiering avklares
 • Aktuelle objekter kan være markedsført gjennom hvilken som helst megler i Norge. Bruk gjerne vår app, «Mitt Boligkjøp», til å søke etter bolig. Denne laster du enkelt ned via App Store eller Google Play.
  Du finner selv aktuelle boliger og sender de til oss
 • Sammen går vi gjennom salgsoppgaven og forklarer hva den sier om boligens tilstand. Vi vurderer prisantydningen opp mot område, kvaliteter ved boligen og eventuelle svakheter. Mot et tillegg blir vi gjerne med deg på visning.
  Vi gjennomgår salgsoppgaver før visning
 • Mange føler at budrunden er hektisk og at de ikke har den kontrollen de ønsker. Vi leverer konkrete og taktiske råd underveis, så du kan ta bedre avgjørelser. Vår oppgave er å jobbe for at du skal få kjøpt til en best mulig pris.
  Vi gir deg råd i budprosessen
 • Vi går igjennom kjøpskontrakten og vedlegg sammen, og passer på at kontrakten er fullstendig og rettferdig. Det er viktig at begge parter er innforstått med hva kontrakten sier.
  Vi gir deg råd før kontraktsmøtet
 • Vi forbereder deg på hvilke ting du må være klar over ved overtagelse. Mot et tillegg blir vi gjerne med deg på overtagelsen. Der sørger vi for at dine rettigheter blir ivaretatt i tillegg til å sørge for riktig avlesning av strøm og vannforbruk.
  Vi gir deg råd i forbindelse med overtakelsen
 • Normalt vil selgers megler stå for oppgjøret. Skulle derimot begge parter ønske det, kan vår oppgjørsavdeling håndtere transaksjonen mellom partene.
  Vi kan hjelpe begge parter med oppgjøret

Premium

Fortell oss hva du ser etter i din neste bolig, og la en av Norges beste eiendomsmeglere gjøre resten.

 • Oppdragsavtalen kan sendes rett til din mailboks og du signerer enkelt og raskt med din BankID.
  Vi inngår en oppdragsavtale
 • Vi setter oss ned og blir kjent med dine ønsker og behov, som hvor du ønsker å bo, pris og hvilke krav du stiller til din nye drømmebolig.
  Vi lager en kravspesifikasjon basert på dine ønsker
 • Vi avklarer din finansiering med banken for å forsikre oss om at du har finansieringen klar før vi setter i gang prosessen.
  Finansiering avklares
 • Når vi vet hva slags bolig du ser etter, bruker vi vår kunnskap og boligdata til å finne de riktige boligene for deg. Er ikke din drømmebolig til salgs, kontakter vi eiere av matchende boliger for å komme i dialog med dem.
  Vi søker etter boliger i både åpent og lukket marked
 • Dersom din drømmebolig ikke er til salgs i markedet, annonserer vi mot boligeiere som kan være interessert i å selge sin bolig – nå eller litt fram i tid. Når vi gjør det på vegne av en konkret, potensiell kjøper, er det lettere for selger å starte en prosess.
  Vi markedsfører kjøpsinteresse mot aktuelle boligeiere
 • Dersom eier av boligen er interessert i å selge, besøker vi boligen for å forsikre oss om at den matcher dine behov. Du vil først få en tilbakemelding om vårt inntrykk av boligen og selgers vurderinger med tanke på et eventuelt salg.
  Vi gjennomfører befaring for deg om ønskelig
 • Vi går sammen igjennom salgsoppgaven og vurderer prisantydning opp mot område, kvaliteter ved boligen og eventuelle svakheter. Dersom selger ikke har megler, lager vi en lovpålagt salgsoppgave.
  Vi vurderer bolig, salgsoppgave og takst
 • Vi deltar på visning sammen med deg. Basert på den informasjonen vi har, legger vi en plan for hva vi skal se etter og undersøke nærmere på visning. Dersom det ikke foreligger en tilstandsrapport, kan vi ordne det.
  Vi forbereder oss og deltar på visning
 • Vi leverer konkrete og taktiske råd, så du kan ta bedre avgjørelser. Vi deltar i forhandlinger direkte med selger eller selgers megler.
  Vi deltar i forhandlinger og budprosess
 • Dersom selger ikke har megler, utformer vi kjøpskontrakten mellom partene. Vi passer uansett på at kontrakten er fullstendig og rettferdig. Det er viktig at begge parter er innforstått med hva kontrakten sier.
  Vi gir råd om og utformer kjøpskontrakt
 • Når kjøper og selger møtes for å gjennomgå kontrakten, vil vi være tilstede og bistå deg for å sikre en trygg og ryddig prosess. Dersom selger har egen megler, vil vi tilby å delta eller gi deg råd i forkant av kontraktsmøtet.
  Vi deltar gjerne i kontraktsmøtet
 • Vi deltar på overtagelsen sammen med deg og sørger for at dine rettigheter blir ivaretatt, i tillegg til å sørge for riktig avlesning av strøm og vannforbruk. Dette gir deg som kjøper en trygghet i den siste fasen av boligkjøpet.
  Vi deltar på overtakelsen
 • Dersom selger har egen megler, vil selgers megler normalt håndtere oppgjøret mellom dere. Dersom selger ikke har egen megler fra før, vil vår oppgjørsavdeling kunne håndtere transaksjonen.
  Vi kan hjelpe begge parter med oppgjøret

Stå sterkere

Ønsker du å stå sterkere i ditt boligkjøp, send oss skjemaet under. En av våre eiendomsmeglere vil da ta kontakt med deg for en prat om dine ønsker og behov.

Personvernpolicy