Hedda Undheim

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

PrivatMegleren Jæren

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Jæren

Eiendomsmeglerfullmektig

2020-2023 Bi Stavanger

Bachelor i eiendomsmegling, jus og økonomi.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg som eiendomsmegler er å støtte kundene mine gjennom en sikker og profesjonell prosess, med sikte på å oppnå optimalt resultat for boligsalget.

Hva er det som gir deg energi?

Det er ingenting som gir mer energi enn å oppnå gode resultater for kundene mine. Ellers får jeg mye energi av trening, samt å være sammen med venner og familie.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er familie, venner og kollegaer.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg vil si at jeg er en strukturert, engasjert og fleksibel person.

På jobb

Jeg tror kunder og kolleger opplever meg som en imøtekommende og engasjert megler. Målet mitt er å ha fornøyde kunder som ønsker å benytte meg igjen, og at de anbefaler meg videre til venner og kjente. Jeg tror at nøkkelen til et vellykket salg er gode forberedelser, tilgjengelighet, kunnskap, tett oppfølging og god rådgivning gjennom hele prosessen.

Egenskaper jeg tror mine kunder verdsetter høyt ved meg som eiendomsmegler inkluderer min kontinuerlige tilgjengelighet og evne til å nøye forklare hele prosessen. Dette sikrer at mine kunder alltid er oppdatert på hva som skjer i prosessen og hva de kan forvente videre.

På fritiden

Venner og familie vil nok beskrive meg som energisk, positiv, en som jobber mye og liker høyt tempo. Jeg liker best å være sammen med venner og familie, samt få klemt inn noen treningsøkter.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer.

Gi eller få?

Det beste er å gi.

Fine dining eller pizza?

Jatakk, begge deler!

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Jæren

Eiendomsmeglerfullmektig

2020-2023 Bi Stavanger

Bachelor i eiendomsmegling, jus og økonomi.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

97479721

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 97 47 97 21
eller epost

Hva sies om meg?