Marius Time Vaaland

Salgsleder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Jæren

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Jæren

Eiendomsmegler.

2017-2020 Eiendomsmegler 1 Jærmegleren

Eiendomsmegler.

2016-2017 DNB Eiendom Jæren

Eiendomsmeglerfullmektig.

2013-2016 BI Stavanger

Bachelor i eiendomsmegling.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å lose kundene gjennom en trygg og profesjonell salgsprosess fra A til Å, slik at de oppnår best mulig pris på boligen sin.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å oppnå gode resultater, hjelpe andre, trening og tilbringe tid med venner og familie.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Samboer, familie, venner og kollegaer er mine viktigste relasjoner.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er strukturert, disiplinert, initiativrik, ansvarsfull, positiv og fleksibel. Har også stor kapasitet og stå-på-vilje i jobben jeg gjør.

På jobb

Venner og kollegaer beskriver meg som en engasjert og dedikert megler som ønsker å gi kundene en opplevelse utover det som forventes.

Jeg tror nøkkelen til et vellykket salg er gode forberedelser, tilgjengelighet, kunnskap, erfaring og god rådgivning gjennom hele prosessen.

Jeg opplever at kundene setter pris på at jeg er pliktoppfyllende og alltid gjør det jeg lover. Jeg har flere års erfaring som eiendomsmegler på Jæren og får svært gode tilbakemeldinger fra både selgere og kjøpere.

Ha fokus, være strukturert, disiplinert og alltid utføre arbeidsoppgavene 100% til enhver tid.

På fritiden

På fritiden er jeg alltid aktiv, det er ikke ofte jeg sitter i ro. Er tidligere idrettsutøver som liker å holde kroppen i form.

Den perfekte fridagen nyter jeg ute i sol og varme, aller helst i Marbella.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommeren er best.

Hus eller leilighet?

Hus, takk.

Fine dining eller pizza?

Fine dining.

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Jæren

Eiendomsmegler.

2017-2020 Eiendomsmegler 1 Jærmegleren

Eiendomsmegler.

2016-2017 DNB Eiendom Jæren

Eiendomsmeglerfullmektig.

2013-2016 BI Stavanger

Bachelor i eiendomsmegling.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

90185260

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 90 18 52 60
eller epost

Hva sies om meg?