Bjørn Tore Vigdel

Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Galleri

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2007 PrivatMegleren Galleri og Jæren

Oppgjørsansvarlig / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

2004-2007 BI Stavanger

3-årig bachelor i eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Som megler med 18 års erfaring er jeg opptatt av nøyaktighet i alt jeg gjør. At mine boligselgere har de beste forutsetninger for å oppnå en best mulig pris, gjenspeiles i alt jeg gjør - være seg kvalitet på håndverket, service, tilgjengelighet eller hvorledes potensielle kjøpere håndteres. Jeg tror på å ha en god plan for alt fra hvordan boligen presenteres og annonseres, til hvordan budrunden taktisk legges opp. Sist men ikke minst tror jeg mine kunder setter pris på at jeg faktisk er en svært engasjert og motivert selger.

Hva er det som gir deg energi?

Det å oppnå gode priser, nye rekorder og fornøyde kunder gir meg masse energi. Det er like kjekt den dag i dag som da jeg startet i bransjen. Jeg blir trigget av at kundene mine blir så fornøyde med prosessen at de anbefaler meg videre til venner og kjente.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Det må være familien. Kone og jentene på snart 2 og 3,5 år.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er effektiv, organisert og faglig dyktig.

På jobb

Kollegaene mine tror jeg vil beskrive meg som en effektiv, rolig, morsom og sosial person.

Overfor kundene er jeg opptatt av grundighet og hele tiden gi tett oppfølging. For meg er det viktig å alltid holde det jeg lover, og at kundene sitter igjen med en følelse av at jeg gjorde mer enn de forventet.

Jeg setter meg også inn i situasjonen til kjøperne for å gi best mulig råd gjennom en budprosess. Jeg opplever at kundene mine setter pris på at jeg er jordnær, avbalansert, rolig og utstråler kompetanse og trygghet.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som sosial, inkluderende, morsom og med mye initiativ.

En god fridag for meg er å hente jentene ut av barnehagen for en hel dag med mye kjekt og moro sammen med dem. Det meste av fritiden min går med til barna, og aktiviteter sammen med dem og kona.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommeren er best.

Film eller dokumentar?

Film.

Jeans eller dress/drakt?

Dress på jobb, casual privat.

Erfaring og utdanning

Fra 2007 PrivatMegleren Galleri og Jæren

Oppgjørsansvarlig / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

2004-2007 BI Stavanger

3-årig bachelor i eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Foto: Blinkskudd ASv/Jan Rune Berge
Stylist: Styling Habitats
Takstmann: Alexander Tønnessen

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

97535615

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 97 53 56 15
eller epost

Hva sies om meg?