Stian Løge

Partner / Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Jæren

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren Jæren

Partner/Eiendomsmegler

2016-2019 Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler

2012-2016 Aktiv Eiendomsmegling Jæren

Trainee, Eiendomsmeglerfullmektig, Eiendomsmegler.

2010-2014 BI Stavanger

Bachelor i eiendomsmegling - 3 årig.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler? Det viktigste for meg er å sørge for at bolighandelen gjennomføres på en trygg og profesjonell måte, og at jeg skaper et best mulig resultat for kunden.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å omgi meg med gode folk rundt meg på jobb og å være med familie, venner og folk med godt humør.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Viktigst for meg er familie, kolleger, venner og gode kunder.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en engasjert, ydmyk og målrettet person.

På jobb

De jeg jobber med beskriver meg som en tillitsfull kollega med masse godt humør. Kundene tror jeg nok oppfatter meg som en seriøs, trygg og profesjonell megler. Tilbakemeldinger fra kundene mine er at de setter pris på at jeg “ser” dem og er oppmerksom på deres behov gjennom hele prosessen fra A-Å. For å gjøre en god jobb overfor kundene mener jeg det er viktig å være ydmyk, interessert og engasjert.

Familie og venner vil nok beskrive meg som en omtenksom, interessert, glad og vennlig type. Når jeg har fri liker jeg å slappe av og ta dagen som det kommer. Koble ut, enten alene eller med venner og familie. Ellers inkluderer mine interesser reise, fotball, film, vin og god mat.

På fritiden

Familie og venner vil nok beskrive meg som en omtenksom, interessert, glad og vennlig type.

Når jeg har fri liker jeg å slappe av og ta dagen som det kommer. Koble ut, enten alene eller med venner og familie.

Mine interesser er reise, fotball, film, vin og god mat.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Badeferie med familien til varmere strøk.

Film eller dokumentar?

Film. Jeg er svært filminteressert og liker det meste.

Fine dining eller pizza?

Italiensk pizza, uten tvil. Veldig enkelt, men veldig godt.

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren Jæren

Partner/Eiendomsmegler

2016-2019 Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler

2012-2016 Aktiv Eiendomsmegling Jæren

Trainee, Eiendomsmeglerfullmektig, Eiendomsmegler.

2010-2014 BI Stavanger

Bachelor i eiendomsmegling - 3 årig.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

For å kunne sørge for den beste leveransen for deg som boligselger er jeg nødt til å ha med meg en dyktig fotograf og stylist. Dette for å kunne gi deg som kunde den beste presentasjonen ved boligsalget og oppnå best mulig resultat.

Fotograf: Joakim Bjerk

Stylist: Styling Habitats.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

40476404

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 40 47 64 04
eller epost

Hva sies om meg?