Ski & Ås
Rådhusplassen 2F, 1430 Ås

PrivatMegleren Ski-Ås har som mål å være din foretrukne eiendomsmegler med høy kompetanse, lang erfaring og trygg gjennomføring av salgsprosessen. Vårt fokus ligger i å finne den optimale løsningen for akkurat din bolig. Med hoved kompetanse på Ski-Ås, Vestby og nærliggende områder, er vi stolte over våre kunnskaper og erfaringer om din kundegruppe.

Vi består av et håndplukket meglerteam og støtteapparat som brenner for det vi driver med.

Gode råd i en så viktig prosess som et boligsalg, er udiskutabelt avgjørende. Tilrettelegging før salg er en avgjørende og svært sentral del av arbeidet vi meglere gjør for våre kunder. Vi bistår med å kartlegge alle de ulike aspektene ved en boligsalgsprosess, og skreddersyr detaljene rundt denne, slik at vi hele tiden trekker oss til interessenter.

Det er ingenting som overlates til tilfeldighetene når man selger gjennom PrivatMegleren. Vår gjennomførte salgsprosess følger faste og gjennomprøvde rutiner som sikrer optimal kvalitet. I tillegg vil både større elementer og mindre detaljer skreddersys, slik at man tilspisser og treffer målgruppene for boligen. Målgruppene er alltid forhåndsavklart og gjennomgått i samsvar med selger.

Som din megler er vi den som skal holde hodet kaldt og interessentene varme.  Vår misjon er å få flest mulige interessenter på visning, som vi der gjør om til verdifulle budgivere for deg og din bolig.

Ta kontakt om for en gjennomført og skreddersydd salgsprosess gjennom PrivatMegleren Ski-Ås.

Amit SharmaDaglig leder / Partner / EiendomsmeglerPrivatMegleren Ski & Ås96 62 62 45
Ibrahim CanEiendomsmegler / PartnerPrivatMegleren Ski & Ås97 00 67 09
Joakim BelsethEiendomsmegler / FagansvarligPrivatMegleren Ski & Ås92 49 05 25
Henrik BorchgrevinkEiendomsmegler MNEFPrivatMegleren Ski & Ås48 05 12 20
Benjamin SchrøderEiendomsmeglerfullmektigPrivatMegleren Ski & Ås93 08 33 84
Silje Roksvåg BymanEiendomsmeglerPrivatMegleren Ski & Ås99 43 65 00
Daniel TranEiendomsmeglerPrivatMegleren Ski & Ås47 62 87 87
Bolig til salgs
Bolig solgt