Amit Sharma

Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner

PrivatMegleren Grünerløkka

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2017 PrivatMegleren Rodeløkka og PrivatMegleren Ski & Ås

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler

2012-2017 DNB Eiendom Bryn

Eiendomsmegler /Fagansvarlig og dagligleder

2008-2012 Postbanken Eiendom Bryn og Rodeløkka

Eiendomsmegler /Fagansvarlig og dagligleder

2004-2008 Aktiv Carl Berner

Eiendomsmegler

2003-2004 Areal Eiendom

Mortensrud

2004-2007 BI Nydalen

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Noe av det viktigste for meg er å alltid ha en strategi for salget. Jeg kartlegger kjøpegruppen og tilpasser boligen med tanke på målgruppen, og legger alltid en plan for å fremheve boligens kvaliteter.

Hva er det som gir deg energi?

Når jeg signerer oppdrag og selger boliger får jeg en "boost" som når en fotballspiller scorer mål. Jeg får også energi av å gå på turer, trene og bare være sammen med venner.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien er min sterkeste relasjon – de er alltid der for meg. Kollegaene mine er også viktige for meg, og så har jeg enkelte kunderelasjoner som har vært med meg i snart 20 år.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en menneskekjenner som er opptatt av å bygge relasjoner, og så er jeg hardtarbeidende.

På jobb

Kollegaer og kunder beskriver meg som tillitsvekkende, som en de kan stole på og som alltid er tilgjengelig. Jeg er opptatt av kvalitet i alle ledd, og overlater ingenting til tilfeldighetene. Jeg er megleren med en plan.

På fritiden

På fritiden liker jeg å trene, henge med venner og slappe av på sofaen. Jeg følger med på sport, og ser både på fotball, Formel 1 og cricket.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer er best.

Film eller dokumentar?

Ser helst film.

Jeans eller dress/drakt?

Dress.

Erfaring og utdanning

Fra 2017 PrivatMegleren Rodeløkka og PrivatMegleren Ski & Ås

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler

2012-2017 DNB Eiendom Bryn

Eiendomsmegler /Fagansvarlig og dagligleder

2008-2012 Postbanken Eiendom Bryn og Rodeløkka

Eiendomsmegler /Fagansvarlig og dagligleder

2004-2008 Aktiv Carl Berner

Eiendomsmegler

2003-2004 Areal Eiendom

Mortensrud

2004-2007 BI Nydalen

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

96626245

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 96 62 62 45
eller epost

Hva sies om meg?