Henrik Borchgrevink

Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Ski & Ås

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2017 PrivatMegleren Ski & Ås

Eiendomsmegler MNEF

Fra 2017 PrivatMegleren Rodeløkka

Eiendomsmegler MNEF

2014-2017 DNB Eiendom

Eiendomsmegler

2011-2014 Handelshøyskolen BI Nydalen

Bachelor i Eiendomsmegling, jus og økonomi

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg tror det viktigste er den samlede erfaringen, faglige styrken, og det store nettverket jeg med årene har opparbeidet meg som lokal megler i Follo-området.

Hva er det som gir deg energi?

Det er spesielt en ting som gir meg energi, og det er solen.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Barna mine er min aller viktigste relasjon.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Den egenskapen som nok beskriver meg best er at jeg fort blir veldig engasjert.

På jobb

Kollegaene mine beskriver meg som en som er faglig sterk, har lang erfaring og er godt kjent i markedet jeg jobber i. Når det kommer til kundene mine er jeg veldig opptatt av at vi skal oppnå et resultat som vi begge er fornøyde med.

På fritiden

Jeg er i utgangspunktet en veldig sosial fyr, men en perfekt fridag slapper jeg aller helst bare av på sofaen. Det har jeg fortjent.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommeren er best.

Film eller dokumentar?

Elsker en god dokumentar.

Pop eller rock?

Foretrekker pop.

Erfaring og utdanning

Fra 2017 PrivatMegleren Ski & Ås

Eiendomsmegler MNEF

Fra 2017 PrivatMegleren Rodeløkka

Eiendomsmegler MNEF

2014-2017 DNB Eiendom

Eiendomsmegler

2011-2014 Handelshøyskolen BI Nydalen

Bachelor i Eiendomsmegling, jus og økonomi

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Tek Norge AS, takstmenn
Isnitt Boligfoto

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

48051220

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 48 05 12 20
eller epost

Hva sies om meg?