Daniel Tran

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Grünerløkka

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Ski & Ås

Eiendomsmegler

Fra 2020 PrivatMegleren Rodeløkka

Eiendomsmegler

2017-2020 EiendomsMegler1 Oslo og Akershus

Eiendomsmegler

2013-2017 Eie Eiendomsmegling & Home Eiendomsmegling

Eiendomsmegler & Eiendomsmeglerfullmektig

2010-2013 BI Nydalen

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det er viktig for meg å oppnå høyest mulig pris, i tillegg til å ta vare på selger og kjøper gjennom hele prosessen. Boligsalgsprosessen skal være skreddersydd og av god kvalitet.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av positivitet rundt meg, av gode samtaler og av trening.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie, kollegaer og venner er viktige for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg ser på meg selv som en positiv person som er pliktoppfyllende og får jobben gjort.

På jobb

Kunder og kollegaer tror jeg vil beskrive meg som en trygg og positiv person som er til å stole på. På jobb er det viktig med godt samhold mellom kollegaer, at vi lytter til hverandre og at det er god energi. I leveranse til kunder er kjemi viktig, at vi skreddersyr boligsalgsprosessen og sikter mot høyest mulig pris. Kunden skal være fornøyd fra start til slutt.

Jeg lytter til kunden, tar meg tid til å drøfte med kollegaer og kan legge inn et ekstra gir. Det tror jeg kundene mine verdsetter, og vil beskrive meg som en som tar dem på alvor og er tilgjengelig.

På fritiden

Familie og venner antar jeg vil beskrive meg som en morsom og utadvendt fyr, som også kan lytte. En fridag vil være innholdsrik med diverse aktiviteter og jeg liker å være sosial. Jeg er også interessert i historie og å utforske nye ting.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer

Gi eller få?

Gi og få

Fine dining eller pizza?

Fine dining.

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Ski & Ås

Eiendomsmegler

Fra 2020 PrivatMegleren Rodeløkka

Eiendomsmegler

2017-2020 EiendomsMegler1 Oslo og Akershus

Eiendomsmegler

2013-2017 Eie Eiendomsmegling & Home Eiendomsmegling

Eiendomsmegler & Eiendomsmeglerfullmektig

2010-2013 BI Nydalen

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

47628787

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 47 62 87 87
eller epost

Hva sies om meg?