Ibrahim Can

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Ski & Ås

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2012 PrivatMegleren Ski & Ås

Eiendomsmegler / Partner

Fra 2012 PrivatMegleren Rodeløkka

Eiendomsmegler / Partner

2000-2010 Follo

Jobbet som snekker/tømrer i 10 år.

2011-2013 Bi Oslo

Eiendomsmegling

1998-2000 Vestby VGS

Gikk på Vestby VGS Tømrer linjen.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Som megler passer jeg alltid på å sette meg godt inn i objektet som skal selges. Grundig forarbeid og en fin presentasjon gir et godt grunnlag, deretter er det viktig med tett oppfølging av oppdragsgiver og interessenter. Svært god tilgjengelighet og kort responstid er også viktig for meg.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg liker å komme meg tidlig opp om morgenen og få en god start på dagen. Spise god mat og drikke, og å være sammen med min nydelige datter og kone.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien min, selvfølgelig. I tillegg anser jeg meg selv som en god relasjonsbygger, og de aller fleste kundene mine blir med meg videre. Jeg er tidligere tømrer, så jeg har et fagspråk utbyggere liker og dette gir meg en fordel hos de som er profesjonelle. Samtidig skaper det en trygghet hos kundene mine.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Det som beskriver meg best er nok at jeg er veldig grundig. Jeg gir meg ikke før jeg er helt fornøyd.

På jobb

Kollegaene mine beskriver meg som en bestemt, engasjert og tilgjengelig lagspiller.

Det er viktig å ha gode relasjoner på jobben. I dette yrket blir dine kollegaer også blant dine beste venner og nesten som en del av familien.

I forhold til kundene mine forsøker jeg alltid å levere og holde det jeg har lovet. Oppskriften på god kundeoppfølging mener jeg blant annet er å være tilgjengelig, og ha kort responstid.

På fritiden

Jeg er sosial, veldig glad i mat og drikke, og spesielt opptatt av vin. Men jeg kan godt ta en tur på en brun pub også. Siden jeg er gammel tømrer så elsker jeg å holde boligen ved like, bygge møbler og lignende.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommeren er best.

Film eller dokumentar?

Dokumentar.

Fine dining eller pizza?

Pizza, takk.

Erfaring og utdanning

Fra 2012 PrivatMegleren Ski & Ås

Eiendomsmegler / Partner

Fra 2012 PrivatMegleren Rodeløkka

Eiendomsmegler / Partner

2000-2010 Follo

Jobbet som snekker/tømrer i 10 år.

2011-2013 Bi Oslo

Eiendomsmegling

1998-2000 Vestby VGS

Gikk på Vestby VGS Tømrer linjen.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Jeg har gode samarbeidspartnere og jobber tett med foto, stylist og takstmann. Jeg har også knyttet til meg noen dyktige håndverkere og arkitekter som hjelper meg fra tid til annen.

Stylist: Habitat Boligstyling
Fotograf: Isnitt v/Noah Spange
Takstmenn: Per Christian Saxebøl og Øyvind Støle

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

97006709

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 97 00 67 09
eller epost

Hva sies om meg?