Benjamin Schrøder

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Ski & Ås

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren Ski & Ås

Eiendomsmeglerfullmektig og eiendomsmegler.

2014-2018 DNB Eiendom

Eiendomsmeglerfullmektig og medhjelper/visningsassistent.

2014-2017 Handelshøyskolen BI

Bachelor Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Noe av det jeg mener er viktigst som megler er tilgjengelighet og nøyaktighet.

Hva er det som gir deg energi?

Trening før jobb gir meg en god start på dagen.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Mine viktigste relasjoner er min nærmeste familie og bestefaren min.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er energisk, utadvendt og en utpreget selger.

På jobb

De jeg jobber med beskriver meg som en positiv og støttende kollega, som man alltid kan spørre om hjelp.

Jeg tror det er viktig for kundene mine at de opplever en god tilstedeværelse og oppfølging fra meg gjennom hele prosessen. Jeg gjennomfører for eksempel absolutt alle visninger selv. Tidligere kunder forteller at de setter pris på min direkte kommunikasjon, hvor tilgjengelig jeg er, og de resultatene jeg oppnår.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som snill, beskyttende og omsorgsfull.

Jeg tilbringer helst fritiden sommerstid i båt på sjøen, og i alpinanlegget når det er vinter.

Q&A

Vinter eller sommer?

Umulig å velge da jeg elsker alpint på vinteren, og båtlivet om sommeren.

Film eller dokumentar?

Dokumentar.

Fine dining eller pizza?

Det må bli fine dining.

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren Ski & Ås

Eiendomsmeglerfullmektig og eiendomsmegler.

2014-2018 DNB Eiendom

Eiendomsmeglerfullmektig og medhjelper/visningsassistent.

2014-2017 Handelshøyskolen BI

Bachelor Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Jeg har knyttet til meg flere faste samarbeidspartnere som jeg vet bidrar til å skape merverdi for kundene. Vi jobber i team på tvers av den enkeltes spesialkompetanse. Dette skaper en synergi og en rød tråd gjennom hele prosessen. Jeg benytter meg så godt som alltid av stylist under boligfotografering. Det er svært viktig for meg at mine samarbeidspartnere har en god dialog med kundene mine, og veileder dem til et godt resultat.

Taksering: Øyvind Støle
Foto: Noah Spange, iSnitt AS
Styling: Habitat Boligstyling AS

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

93083384

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 93 08 33 84
eller epost

Hva sies om meg?