bilde av logoSandnes
Langgata 3, 4306 Sandnes

Vi i PrivatMegleren Sandnes har skreddersydd meglerteamet, og håndplukket meglere med spesiell god kompetanse innenfor boligmarkedet.

Vi vet at et boligsalg handler om mer enn bare et salg av en bolig eller hytte. En eiendom er et hjem, eller et fristed, som har blitt formet gjennom mange minner, farger, rom og livsfaser. Når hjemmet også er den største investering folk gjør i livet, er det ingen tvil om at det er store følelsesmessige og økonomiske verdier som skal forvaltes. Det har aldri vært viktigere å velge riktig megler til å forvalte nettopp disse verdiene, og ikke overlate denne jobben til tilfeldighetene.

Vi har stor respekt for hvilke verdier vi forvalter for kundene våre, både økonomiske og følelsesmessig. Derfor er du som kunde alltid i høysete, og kjedens leveransegaranti følges til enhver tid. En leveransegaranti som består av en detaljert og nøye planlagt salgsprosess – tilpasset nettopp din eiendom.

Vårt meglerteam er utstyrt med det beste markedsmateriellet og digitale verktøy for å gi kunden den viktigste forutsetningen for et godt gjennomført boligsalg. Når du velger en megler hos oss kan du forvente personlig oppfølging, lokalkunnskap, erfaring og rådgivning av høy kvalitet i alle faser av en salgsprosess. Vi ser frem til et hyggelig samarbeid.

Alt vi forventer er at du forventer mer av oss!

Bjørn Rune SalteDaglig leder / Eiendomsmegler MNEF / PartnerPrivatMegleren Sandnes41 60 77 81Om megler
Marius AasenEiendomsmegler MNEF / PartnerPrivatMegleren Sandnes90 07 78 00Om megler
Jørn SeldalFagansvarlig / Eiendomsmegler / PartnerPrivatMegleren Sandnes48 31 99 91Om megler
Kasper KristoffersenEiendomsmegler MNEFPrivatMegleren Sandnes91 00 18 40Om megler
Thomas HeggenPartner / Eiendomsmegler MNEF PrivatMegleren Sandnes97 08 80 03Om megler
Mathea JohnsenKoordiantor / MedhjelperPrivatMegleren Sandnes90 41 01 10Om megler
Eiendom til salgs
Eiendom solgt

Ingen eiendommer funnet..