Jørn Seldal

Fagansvarlig / Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Sandnes

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2023 Privatmegleren Sandnes

Eiendomsmegler/Fagansvarlig/Partner

2010-2023 Verdi Eiendomsmegling Sandnes

Eiendomsmegler/Fagansvarlig/Partner

2007-2010 Privatmegleren Bergesen og partnere

Eiendomsmegler/Fagansvarlig/Partner

2003-2007 Areal Sagene

Eiendomsmegler/Fagansvarlig

2001-2003 Areal Oslo Syd

Eiendomsmegler

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Noe av det viktigste for meg som eiendomsmegler er å forstå og ivareta kundens behov ved salg av deres bolig. Det er også avgjørende å sørge for at prosessen går som forespeilet, samt at sluttresultatet blir så bra som overhode mulig.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av en god treningsøkt, eller en runde på golfbanen. Får også energi av å lykkes i jobben med en ny kunde, kunder som kommer tilbake eller kunder som oppnår mer enn de kanskje hadde forventet.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Min kone og mine tre barn er de som er viktigst for meg. Jeg setter også utrolig stor pris på et godt vennenettverk og mine to brødre.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en engasjert og raus person som liker å være i sosiale settinger der jeg bidrar med masse godt humør.

På jobb

Mine kollegaer beskriver meg som en kompetent og erfaren eiendomsmegler som vet hva som kreves for å oppnå et godt salgsresultat. Jeg er stolt av å jobbe et sted med et godt arbeidsmiljø der alle trives og gleder seg til å komme på jobb hver dag. Min jobb som selgers rådgiver krever at jeg er konkret i forhold til hva som kreves, og kan gi kundene innspill på hva som må til for å generere en best mulig pris for eiendommen. Med mine over 23 års erfaring i bransjen kan jeg vise til mange vellykkede salg og gode resultater.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en person som holder høyt tempo, har mye humor, er direkte, pålitelig og ”hel ved”. En optimal fridag for meg begynner med en god frokost med surdeigsbrød, egg, kaffe og godt selskap. En runde på golfbanen, fotballkamp på skjermen og en god middag om kvelden gjør dagen perfekt. Jeg er veldig glad i både fotball og golf. Har også fått veldig sansen for padeltennis.

Q&A

Vinter eller sommer?

Foretrekker sommer, men sier ikke nei til en god skitur.

Hus eller leilighet?

Hus med hage og garasje.

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler. Glad i både å lage og få det servert.

Erfaring og utdanning

Fra 2023 Privatmegleren Sandnes

Eiendomsmegler/Fagansvarlig/Partner

2010-2023 Verdi Eiendomsmegling Sandnes

Eiendomsmegler/Fagansvarlig/Partner

2007-2010 Privatmegleren Bergesen og partnere

Eiendomsmegler/Fagansvarlig/Partner

2003-2007 Areal Sagene

Eiendomsmegler/Fagansvarlig

2001-2003 Areal Oslo Syd

Eiendomsmegler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

48319991

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 48 31 99 91
eller epost