Thomas Heggen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Sandnes

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren Sandnes

Partner / Eiendomsmegler MNEF

2018-2023 Eiendomsmegler 1 Sandnes

Eiendomsmegler MNEF

2011-2018 PrivatMegleren

Eiendomsmegler MNEF

2008-2011 BI Stavanger

3-årig bachelor i eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Med over 10 års erfaring som eiendomsmegler vet jeg viktigheten av at både kjøper og selger opplever en trygg bolighandel. Jeg er opptatt av nøyaktighet og kvalitet i alt jeg gjør, og sørger alltid for å ha en god plan for salget; alt fra presentasjon og annonsering til visninger og budrunde. Mine kunder skal vite at de har de beste forutsetningene for å oppnå en best mulig pris for sin bolig.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi ved å være med venner og familie og gjennom gode resultater og opplevelser på jobb. Jeg får også påfyll av energi av både hytteturer og turer på sjøen.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De aller viktigste er min kone og våre to barn. Gode venner og kollegaer er også viktige relasjoner for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en person man kan stole på. Grundig, effektiv og faglig sterk.

På jobb

Jeg tror de på jobben vil beskrive meg som ærlig, faglig sterk og en kollega med godt humør og glimt i øyet.

Jeg tror kundene mine vil kjennetegne meg som engasjert, strukturert og ydmyk. Det er viktig for meg at kunden opplever at kundereisen og leveransen som er avtalt gjennomføres korrekt og på en trygg og effektiv måte.

Jeg opplever at kundene mine setter pris på at jeg er grundig og tilgjengelig, samtidig som min lange erfaring gir dem trygghet.

På fritiden

Venner og familie vil nok beskrive meg som pålitelig, ærlig og oppmerksom. Jeg er veldig glad i å reise og gode matopplevelser.

På fritiden bruker jeg mye tid sammen med familie og venner, helst ute i friluft. Om vinteren er jeg glad i å reise på hytta på fjellet og stå på ski eller alpint med familien. Om sommeren er det båtturer og fiske på sørlandet som gjelder.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Badeferie.

Film eller dokumentar?

Etter en lang arbeidsdag er det herlig å synke ned i sofaen med en deilig actionfilm.

Fine dining eller pizza?

Fine dining.

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren Sandnes

Partner / Eiendomsmegler MNEF

2018-2023 Eiendomsmegler 1 Sandnes

Eiendomsmegler MNEF

2011-2018 PrivatMegleren

Eiendomsmegler MNEF

2008-2011 BI Stavanger

3-årig bachelor i eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Foto: Jan Rrune Berge, Blinskudd AS
Takstmann: Alexander Tønnessen, Rolaland takstpartner AS
Stylist: Styling Habitats

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

97088003

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 97 08 80 03
eller epost

Hva sies om meg?