Kasper Kristoffersen

Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Sandnes

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren Sandnes

Eiendomsmegler MNEF

2020-2023 Aktiv Sørumsand

Trainee/Fullmektig

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg som megler er å ha kunden i fokus, og alltid være ærlig og løsningsorientert.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi fra fornøyde kunder, familie, kollegaer og ikke minst en god kopp kaffe.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie, venner, kollegaer og ikke minst hunden min er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg mener selv at jeg er en positiv, ærlig, utadvendt og strukturert person.

På jobb

Jeg tror kollegaene mine vil beskrive meg som en ærlig, grundig og dedikert megler. I arbeidshverdagen er jeg opptatt av å bidra til at vi som jobber sammen gjør hverandre gode. Jeg opplever at alle eiendommer er spesielle, så her blir det ingen samlebåndsproduksjon. Hvert eneste salg skal skreddersys. Jeg får gode tilbakemeldinger fra kundene mine at de setter pris på min punktlighet og ærlighet.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en morsom og utadvendt kar som alltid har godt humør. En optimal fridag for meg vil være på ferie med min samboer og min hund. Ellers er jeg veldig glad i musikk og kan høre på alle mulige sjangre.

Q&A

Vinter eller sommer?

Foretrekker sommer.

Hus eller leilighet?

Hus.

Fine dining eller pizza?

Pizza, takk.

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren Sandnes

Eiendomsmegler MNEF

2020-2023 Aktiv Sørumsand

Trainee/Fullmektig

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

91001840

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 91 00 18 40
eller epost

Hva sies om meg?