Tanja Sønsthagen

Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Ullevål

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren Ullevål

Eiendomsmegler MNEF

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg er svært opptatt av at kunden skal føle seg ivaretatt under hele prosessen fra A-Å. Jeg liker å møte mennesker, og bruker god tid på kunden og salget. Jeg elsker rett og slett jobben min.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av gode samtaler, flinke kollegaer, et vellykket boligsalg, gode middager, trening og en tur i slalombakken.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er gode venner, kollegaer og familien min.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en engasjert, tillitsfull og arbeidsom person som er raus, imøtekommende og grundig.

På jobb

Jeg tror både kunder og kollegaer vil beskrive meg som en blid, engasjert og jordnær megler som er både tillitsfull og flittig. Jeg er svært opptatt av at kundene skal føle seg godt ivaretatt under hele prosessen. Foruten å gjennomføre et trygt boligsalg, er min oppgave å være en man kan stole på og rådføre seg med gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

På fritiden

Jeg tror venner og familie vil beskrive meg som omsorgsfull, sosial, blid, raus og inkluderende. En optimal fridag for meg kan være både en fin solskinnsdag i byen, eller en herlig dag i slalombakken. Jeg drar til hytta så ofte jeg kan for å stå på ski.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer i byen, og vinter på fjellet.

Gi eller få?

Gleden over å gi er mye større enn å få.

Pop eller rock?

Pop.

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren Ullevål

Eiendomsmegler MNEF

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Det er svært viktig for meg at mine samarbeidspartnere har en god dialog med kundene mine, og veileder dem til et godt resultat. Derfor stiller jeg krav til vår samarbeidsform, og hva hver av dem kan bidra med med tanke på verdiskapning for kundene mine. Vi jobber gjerne på tvers av egen spesialkompetanse og skaper på den måten en positiv synergi som gjør at det er en rød tråd gjennom alle delene av leveransen. På den måten får kundene mine stor verdi av de samarbeidspartnerne jeg har knyttet til meg.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

93236696

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 93 23 66 96
eller epost

Hva sies om meg?