Sindre Steinsnes Mehus

Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Østbø & Kaldheim

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2016-2018 Eie Røa

Eiendomsmegler Oslo Vest

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Noe av det viktigste for meg er å legge til rette for et godt samarbeid med kundene mine. En god presentasjon av eiendommene er viktig for å oppnå best mulig pris i det gjeldende markedet. Jeg er også opptatt av at kundene skal få god oppfølging og god rådgivning gjennom hele salgsprosessen.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg trives på jobb med høyt arbeidstempo, gode kollegaer og boligsalg. Ellers får jeg energi av å være i aktivitet, være sammen med venner og familie eller å dra på reiser.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er samboeren min, barn, familie og venner.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er målrettet og resultatorientert.

På jobb

Jeg tror at de på jobben vil beskrive meg som en målrettet og resultatorientert eiendomsmegler med mye erfaring.

Overfor kundene er jeg opptatt av et godt samarbeid og ønsker alltid det beste for mine kunder.

Jeg er resultatorientert og gjør det som skal til for å oppnå best mulig salgspris i det gjeldende marked.

Jeg legger alltid vekt på å lage en god presentasjon av mine boliger som gjør at de skiller seg ut, slik at vi oppnår det lille ekstra.

God oppfølging av interessenter både før og etter visning er også viktig for meg.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en snill og omgjengelig person med masse humor.

Jeg liker å holde meg aktiv, både med ski og turer i fjellet.

En god fridag for meg betyr å være sammen med mine nærmeste, gjerne med en aktivitet ute i fjellet, og selvfølgelig hører god mat og drikke til etterpå.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Begge deler er topp.

Hus eller leilighet?

Hus.

Fine dining eller pizza?

Pizza til meg, takk.

Erfaring og utdanning

2016-2018 Eie Røa

Eiendomsmegler Oslo Vest

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

92609171

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 92 60 91 71
eller epost