Karmsundgaten 208, 5527 Haugesund

PrivatMegleren Østbø & Kaldheim består av håndplukkede og dedikerte eiendomsmeglere med høy kompetanse og stor salgskraft mellom Bjørnefjorden og Boknafjorden, samt Haukeli i øst. Salgsprosessen skreddersys til enhver eiendom som omsettes. 

Basert på et unikt konsept med fokus på høy kvalitet, samt eiendomsmeglere med lang erfaring fungerer vi som eiendommens markedsfører. Vi i PrivatMegleren Østbø & Kaldheim er ekstra stolte over å kunne vise til at vi har mottatt nasjonale utmerkelser som bevis på kvaliteten vi leverer. Vi finner det beste ved din bolig og presenterer sjelen ved boligen på beste måte. Vi leverer et konsept som legger til rette for at alle kunder og alle eiendommer er ulike og unike. Skreddersøm satt i system er nøkkelordet. Vi setter høye krav til våre eiendomsmeglere og til den leveransen de gjør for våre kunder – til konkurransedyktige betingelser. I tillegg til kompetansen og erfaringen, har vi bransjens mest omfattende leveranse for et optimalt boligsalg. Vårt mål er å sørge for at du som boligselger oppnår høyest mulig endre til salgspris. Veien frem til det høyeste mulige budet handler om å tilrettelegge i forkant slik at flest mulig blir oppmerksom på akkurat din bolig. 

Vi holder til i svært sentrale lokaler i Karmsundgt. 208, like ved Ludolf Eides park, med flott eksponering og rikelig med parkering.

Vår portefølje utgjør i hovedsak attraktive eiendommer på Haugalandet og i Sunnhordland og ikke minst fritidseiendommer på fjellet og ved sjøen, samt næring og nyboligsalg.

Vårt konsept er annerledes, og vi er opptatt av å skille oss ut og være i stand til å levere et mer komplett produkt i forhold til bransjens øvrige konkurrenter. Vi ønsker å levere det "lille ekstra" i alle ledd. Hos PrivatMegleren Østbø & Kaldheim jobber vi målbevisst med ett fokus; å gjøre din bolighandel til den beste kundeopplevelsen i ditt liv.

 
Hedda Knutsen
Serviceansvarlig
PrivatMegleren Østbø & Kaldheim
Jan Erik Østbø
Eiendomsmegler MNEF / Faglig leder / Partner
PrivatMegleren Østbø & Kaldheim
Kristen Brekke
Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Østbø & Kaldheim
Leiv Helge Kaldheim
Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner
PrivatMegleren Østbø & Kaldheim