Bjørn Eivind Thorbjørnsen

Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Østbø & Kaldheim

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Østbø & Kaldheim

Eiendomsmegler

2014-2020 Eiendomsmegler på Helgelandskysten

Etter fullført utdanning flyttet jeg opp til Helgelandskysten og startet jobben som Eiendomsmegler. Jeg jobbet først ett år i Mo i Rana, før jeg flyttet til Sandnessjøen. Her ble jeg værende frem til jeg returnerte til Haugalandet i 2020.

2011-2014 BI Bergen

Bachelor i eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å ta godt vare på kundene mine, etablere nye bekjentskaper og utføre jobben på en måte som gjør at jeg blir anbefalt videre.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg trives i en travel arbeidshverdag, og får masse energi når det skjer ting rundt meg.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Min samboer og datteren vår er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

I jobben er jeg dedikert og målrettet, og er alltid på jakt etter å utvikle meg.

På jobb

Jeg tror mine kollegaer vil beskrive meg som en hyggelig og imøtekommende eiendomsmegler med høy "stå på"-faktor.

Vi har et supert miljø der vi vil hverandre vel og hjelper hverandre. Vi er flinke til å utveksle erfaringer og høste av hverandres kompetanse, og det anser jeg som gull verdt på en arbeidsplass.

Overfor kundene er jeg opptatt av at jeg alltid skal holde det jeg har lovet, at jeg er tilgjengelig for kunden og leverer utover det som er forventet.

Jeg er overbevist om at god kommunikasjon og felles forståelse om hva vi ønsker å oppnå er viktig for å få det beste resultatet.

På fritiden

Familie og venner beskriver meg som en glad og fornøyd person som er passe uhøytidelig og sosial.

Jeg liker at de rundt meg har det kjekt og tar gjerne initiativ for å finne på ting.

Jeg er glad i musikk, og spiller både piano og gitar. Da jeg var yngre trente jeg mye kampsport, og har svart belte i karate. Det kan også hende du finner meg på padel-banen fra tid til annen.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Foretrekker badeferie.

Film eller dokumentar?

Film er best.

Pop eller rock?

Rock.

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Østbø & Kaldheim

Eiendomsmegler

2014-2020 Eiendomsmegler på Helgelandskysten

Etter fullført utdanning flyttet jeg opp til Helgelandskysten og startet jobben som Eiendomsmegler. Jeg jobbet først ett år i Mo i Rana, før jeg flyttet til Sandnessjøen. Her ble jeg værende frem til jeg returnerte til Haugalandet i 2020.

2011-2014 BI Bergen

Bachelor i eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

97692463

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 97 69 24 63
eller epost