Reidar Brusletten

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Ullevål

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2015 PrivatMegleren Ullevål

Eiendomsmeglerfullmektig

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg ser på gode forberedelser og gjennomtenkte løsninger som noe av det aller viktigste i mitt arbeid som megler. Jeg bistår kundene mine på best mulig måte i hele prosessen fra A til Å. Kjøp- og salgsprosessen kan være krevende, stressende og utfordrende. Derfor er det helt avgjørende med god planlegging og gjennomtenkte løsninger i forkant og underveis i prosessen. Erfaringsmessig er det dette som både gir en sømløs kjøp- og salgsprosess, samt maksimal pris for det aktuelle objektet.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får masse energi av å omgås venner og familie, og tilegne meg nye relasjoner. Mine dyktige kollegaer som jeg tilbringer mye tid med er også energigivende. I tillegg holder jeg meg aktiv med alt fra trening, golf, ski og fjellturer.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er familie, venner - både nye og gamle og selvsagt kundene mine som viser meg tillit.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en energisk person som samtidig fremstår rolig, pålitelig og troverdig. Jeg er også omgjengelig og utadvendt.

På jobb

Jeg tror de på jobben vil beskrive meg som en kollega som ser alle rundt seg, og alltid har et smil på lur. For meg er det viktig at kollegaene mine er faglig dyktige og gode sparringspartnere slik at vi spiller hverandre gode.

Overfor kundene mine er jeg opptatt av at de skal føle at ingenting blir overlatt til tilfeldighetene eller blir oversett. Leveransen skal alltid ha høyt fokus på kvalitet og profesjonalitet.

Jeg opplever at kundene setter pris på at jeg har evnen til å forholde meg rolig i en stressende og viktig prosess.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en energisk og morsom person som også er arbeidsom, dyktig og motivert. En god fridag fyller jeg helst med aktiviteter sammen med venner. Det kan være en tur i fjellet, eller en fin dag på golfbanen. Mine interesser er golf, topptur/randonee, skikjøring og stisykling.

Q&A

By eller bygd?

Selv om jeg er en bygdegutt fra Hallingdal elsker jeg det yrende bylivet.

Hus eller leilighet?

Akkurat nå stortrives jeg i leiligheten min, men på sikt blir det nok et hus.

Jeans eller dress/drakt?

Dress på jobb, turbukse på fritiden.

Erfaring og utdanning

Fra 2015 PrivatMegleren Ullevål

Eiendomsmeglerfullmektig

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Mine kunder har stor verdi av mine samarbeidspartnere. Jeg er spesielt opptatt av hva hver av disse kan bidra med når det gjelder verdiskapning for mine kunder. Vi jobber på tvers av den enkeltes spesialkompetanse og skaper dermed en synergieffekt som kommer kunden til gode. Eksempelvis er stylist til stede ved foto på 90% av mine oppdrag. Det er også svært viktig for meg at mine samarbeidspartnere har en god dialog med kundene mine og kan veilede dem til et godt resultat.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

47386589

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 47 38 65 89
eller epost

Hva sies om meg?