Noman Afzal

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Kvartal

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren

Partner / Eiendomsmegler

2016-2021 Proaktiv Eiendomsmegling

Partner / Eiendomsmegler

2013-2016 BI

Bachelor i eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg tenker at jobben min er litt som et sjakkparti, der den beste måten å vinne på er å ikke overlate ting til tilfeldigheter og flaks. Derfor er den viktigste jobben min som megler å ha den beste planen – for å oppnå det beste resultatet på en trygg og effektiv måte. Med meg som eiendomsmegler vil du oppleve at din livsinvestering er i trygge hender.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å være sammen med mennesker, og å ha mange gode folk rundt meg. Jeg er veldig glad i den fine familien min. Trening, og å ta vare på helsa, er også viktig for meg i livet mitt.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Det viktigste for meg er familien min, men også kunder som viser meg tillit.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Som megler er jeg alltid tilgjengelig, positiv, og har masse stå-på vilje.

På jobb

Jeg tror at de jeg jobber med vil beskrive meg som en målrettet og fremoverlent kollega som alltid stiller opp og er en som sprer godt humør på kontoret. Jeg er opptatt av at vi som jobber sammen skal være gode lagspillere, og vise både lojalitet og respekt for hverandre i arbeidshverdagen.

Overfor kundene er det viktigste for meg å oppnå en best mulig pris på en trygg og effektiv måte. Jeg liker å levere resultater basert på kvalitet, fremfor kvantitet. Min erfaring viser at det å alltid ha en gjennomtenkt plan er det som gir det beste resultatet.

Jeg tror at min X-faktor som eiendomsmegler er at jeg er tilpasningsdyktig, og ser muligheter der andre ser begrensninger. Jeg opplever at kundene setter pris på at jeg alltid er tilgjengelig uansett tid på døgnet, og at jeg har høy faglig kompetanse.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en god familiefar, og som en omtenksom og sosial mann. En perfekt fridag for meg begynner med en digg frokost sammen med familien, etterfulgt av barnevennlige aktiviteter sammen med andre venner med barn. Et besøk på spa med litt avkobling gir påfyll av energi til ny dag. Når jeg ikke jobber er jeg glad i å skape gode minner gjennom å reise både med familie og venner, spille fotball eller trene.

Q&A

Vinter eller sommer?

Jeg er veldig glad i sol og varme.

Gi eller få?

Liker mye bedre å gi til andre enn å få.

Fine dining eller pizza?

Hjemmelaget mat er best.

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren

Partner / Eiendomsmegler

2016-2021 Proaktiv Eiendomsmegling

Partner / Eiendomsmegler

2013-2016 BI

Bachelor i eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

45067442

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 45 06 74 42
eller epost

Hva sies om meg?