bilde av logoKvartal
Sigurd Hoels vei 1, 0655 Oslo

Eiendomsmegler Ensjø

PrivatMegleren Kvartal på Ensjø består av meglere med solid fagkunnskap og med spesielt kompetanse innen boligmarkedet i nærmiljøet. Enhver bolig vi selger skal fremstå på best mulig måte, og nå ut til alle potensielle interessenter. Vi skreddersyr salgsprosessen og ligger i front hva gjelder innovasjon og fornyelse og vi har derfor mulighet til å tilby våre boligselgere optimale løsninger som styrker boligsalget. Vi vet at det er de små tingene som sammen utgjør den store forskjellen og som kan bety så mye for salgssummen. Vi er opptatt av å gi våre boligselgere en oppfølging med balanse som sikrer at du kan slappe av og være sikker på at det som skjer er det beste for boligsalget til enhver tid, samtidig som det ikke krever unødvendig tid og krefter for deg som kunde. 

Vi har også bred erfaring med salg av næringseiendom. Hos oss kan du som kunde forvente god lokalkunnskap, høy servicegrad og verdifull kompetanse, profesjonalitet og nøyaktighet. Vårt meglerteam er håndplukket og vi brenner for det vi driver med. Vår felles visjon er å gi deg ditt livs kundeopplevelse. Vårt mål er å gi våre kunder en opplevelse utover det som forventes, og samtidig oppfylle kjøperens ønske på veien mot et nytt hjem. Det handler om å finne den riktige kjøperen med de rette grunnene til å kjøpe akkurat din bolig. Med de skreddersydde løsningene leverer vi et konsept som legger til rette for at alle kunder og alle eiendommer er ulike og unike.

Går du med tanker om boligsalg eller ønsker du en verdivurdering for å vite hva din bolig er verdt? Klikk her og fyll inn skjemaet så vil en av våre meglere kontakte deg.

Anna LöfdahlDaglig Leder / Fagansvarlig / Partner / EiendomsmeglerPrivatMegleren Kvartal 98 44 46 44Om megler
Preben SørensenEiendomsmegler / PartnerPrivatMegleren Kvartal 90 27 68 27Om megler
Noman AfzalEiendomsmegler / PartnerPrivatMegleren Kvartal 45 06 74 42Om megler
Kaci SvanemyrEiendomsmegler MNEFPrivatMegleren Kvartal 92 34 61 60Om megler
Ramin Oddin Eiendomsmegler MNEF (i permisjon)PrivatMegleren Kvartal 97 96 27 08Om megler
Silvia VahlEiendomsmegler / KontorsjefPrivatMegleren Kvartal 48 07 57 51Om megler
Eiendom til salgs
Eiendom solgt

Ingen eiendommer funnet..