Jonas Øien

Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Park

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2015 PrivatMegleren

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

2013-2016 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Som fagansvarlig er det viktig for meg å underbygge den tryggheten kundene som velger meg som megler søker. Jeg tar ikke på meg flere megleroppdrag enn at jeg kan gi kundene mine den tryggheten de fortjener.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg er glad i gode morgenrutiner der jeg får gjort ting effektivt. En god start på dagen legger forholdene til rette for å bedre håndtere situasjoner som oppstår utover dagen. Videre får jeg energi av god mat og drikke, samt tid med familien.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien og kollegaene mine er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en rolig og kontrollert person som arbeider strukturert og effektivt. Jeg er faglig sterk, og opptatt av å være nøyaktig.

På jobb

På jobb er det viktig for meg at kundene mine føler seg godt ivaretatt. Jeg setter alltid av nok tid til kundene og jobber heller en ekstra kveld enn at de må vente på min leveranse. Med meg som megler får kundene skreddersøm, faglig tyngde, trygghet og en hyggelig samtalepartner. Jeg sørger for at kundene møter hyggelige og dyktige samarbeidspartnere som er håndplukket for oppdragene, enten de skal møte takstmann, stylist eller fotograf.

På fritiden

Familie og venner beskriver meg som en imøtekommende, inkluderende og generøs person. En perfekt fridag for meg starter med en god frokost, nykvernet kaffe og egg. Så en tur ut med familien, gjerne et sted der vi kan bade om sommeren. Dagen avsluttes med en tur ut på en hyggelig restaurant med god mat og vin som er min store lidenskap. Jeg er vin-entusiast, og deler gjerne min kunnskap med andre.

Q&A

By eller bygd?

By med sjarm, historie, kultur og god mat.

Film eller dokumentar?

Jeg setter pris på å senke skuldrene med en god film.

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler sier jeg.

Erfaring og utdanning

Fra 2015 PrivatMegleren

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

2013-2016 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Jeg har hatt et langvarig, tett og godt samarbeid med mine samarbeidspartnere. Dette er personer jeg mener er gode ambassadører for meg i den grad at de er hyggelige og imøtekommende overfor kundene mine, og personer jeg kan stole på gjør en grundig jobb.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41416992

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 41 69 92
eller epost

Hva sies om meg?