Hang Thai Nguyen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Ullevål

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Ullevål

Partner og eiendomsmegler

2016-2016 Eiendomsmegler 1 Oslo sentrum

Trainee og møtebooker

2016-2016 Eiendomsmegler 1 Bøler

Visningsassistent

2016-2021 DNB Eiendom Ullevål

Eiendomsmegler

2014-2014 Nordvik & Partners

Visningsassistent

2013-2013 Aldo shoes

Butikkmedarbeider. Periodevis daglig drift.

2009-2012 Accessorize

Butikkmedarbeider. Markedsføring av utstillingsprodukter

2005-2005

Diverse deltidsjobber

2012-2016 Bi Handelshøyskole

Eiendomsmegling

2007-2009 Drammen, Buskerud

Sykepleier utdanning

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Som eiendomsmegler er jeg spesielt opptatt av to ting: best mulig pris og fornøyde kunder. Engasjerer du meg, kan du være trygg på at du får riktig rådgivning og at jeg formidler din eiendom trygt og profesjonelt.

Hva er det som gir deg energi?

Som tobarnsmor er det spesielt viktig med egentid til trening slik at jeg kan være den beste versjonen av meg selv, både i familielivet og for kundene mine. Når jeg klarer å overgå kundens forventning, og da særlig i budrunden, gir det meg et skikkelig adrenalinkick.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien er de som er aller viktigst for meg. Familielivet gjør også at jeg kan relatere til kundens behov og utfordringer i salgs- og kjøpsprosessen. Dermed blir det spesielt viktig med en effektiv og målrettet fremdriftsplan og utførelse.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg har lang erfaring i bransjen, noe som gjør at jeg har faglig tyngde og er trygg i et stadig skiftende boligmarked. Jeg føler et betydelig eierskap og stolthet i det arbeidet jeg leverer.

På jobb

Mine kollegaer beskriver meg som sprudlende, ærlig, hjelpsom og positiv. Jeg tror at jeg er lett å like, fordi jeg er genuint interessert i mennesker og opptatt av delekultur. Vi jobber i et område med mange flotte og komplekse eiendommer. Har kunden valgt meg som megler skal leveransen gjenspeile topp kvalitet både i presentasjon av boligen, kundeoppfølging, faglig kompetanse, god etterlevelse av regelverk og målrettet tilrettelegging for best mulig markedspris. Kunden får en rådgiver som de kan stole på, og som gir riktig veiledning slik at de kan ta de beste beslutningene. Målet mitt er at kundene mine skal være så fornøyde at de anbefaler meg videre.

På fritiden

En ideell fridag for meg innebærer å nyte en god bok på en rolig kafé. Jeg setter også pris på treningsøkter og å tilbringe tid utendørs i naturen med den herlige friske luften.

Q&A

By eller bygd?

By. Jeg elsker hovedstaden vår.

Hus eller leilighet?

Alt til sin tid. Man går gjennom ulike faser i livet, og behovene endrer seg i takt med det.

Jeans eller dress/drakt?

Jeg liker å kle meg enkelt og formelt i jobbsammenheng, men ellers går jeg nesten bare i komfortable turklær.

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Ullevål

Partner og eiendomsmegler

2016-2016 Eiendomsmegler 1 Oslo sentrum

Trainee og møtebooker

2016-2016 Eiendomsmegler 1 Bøler

Visningsassistent

2016-2021 DNB Eiendom Ullevål

Eiendomsmegler

2014-2014 Nordvik & Partners

Visningsassistent

2013-2013 Aldo shoes

Butikkmedarbeider. Periodevis daglig drift.

2009-2012 Accessorize

Butikkmedarbeider. Markedsføring av utstillingsprodukter

2005-2005

Diverse deltidsjobber

2012-2016 Bi Handelshøyskole

Eiendomsmegling

2007-2009 Drammen, Buskerud

Sykepleier utdanning

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Alle eiendommer er unike på hver sin måte. Mine kunder har stor verdi av samarbeidspartnere jeg har knyttet til meg. Vi har hatt et stabilt samarbeid over flere år, og er samstemte i leveransen i forhold til forventning og krav. Markedsføringen og helhetsinntrykket av eiendommen er ekstremt viktig, og ingenting overlates til tilfeldighetene.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

40079887

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 40 07 98 87
eller epost

Hva sies om meg?