Håkon Andresen

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Ski & Ås

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Ski & Ås

Eiendomsmeglerfullmektig

2017-2021 DNB Eiendom

Backoffice/medhjelper.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å alltid prøve å overgå kundens forventninger. Det er også viktig å skape tillit gjennom å være lett tilgjengelig og vise at man har kontroll underveis. Det gir stor kundetilfredshet.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av våren, med lysere tider og mye aktivitet! Og ikke minst fornøyde kunder.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie, nære venner og kollegaer er mine viktigste relasjoner.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg prøver alltid å være presis i alle sammenhenger. Ellers er jeg blid, imøtekommende og omsorgsfull.

På jobb

På jobb er det viktig for meg at det er et godt og balansert arbeidsmiljø, der man tar seg tid til sine kollegaer. Å skape gode relasjoner på jobb skaper en bedre og mer effektiv arbeidsdag. Jeg tror veldig på å bygge hverandre opp, for det man gir kommer også i retur.

Med tanke på kunden skal de alltid følges opp, uavhengig av hvor god respons det er på salget. Jeg tar alltid visningene mine selv, med mindre jeg er syk. Kundene skal kunne stole på at de får de beste rådene om hva som er med på å maksimere sitt salg.

På fritiden

Venner og familie vil nok beskrive meg som en person som liker å se at alle rundt meg har det bra. Jeg prioriterer alltid gode venner.

En optimal fridag for meg ville være å gjøre noen morsomme aktiviteter sammen med familien eller gode venner. Noen ganger kan en perfekt dag også være en hel dag med fotball på tv.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer. Det er lite som slår lyden av feiebilen om våren. Da er det god stemning.

Gi eller få?

Det er alltid en større glede å gi bort enn å motta.

Jeans eller dress/drakt?

På jobb går jeg i dress.

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Ski & Ås

Eiendomsmeglerfullmektig

2017-2021 DNB Eiendom

Backoffice/medhjelper.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

93202589

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 93 20 25 89
eller epost

Hva sies om meg?