Endre Bleie Haagensen

Partner / Eiendomsmegler

PrivatMegleren Ullevål

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren

Eiendomsmegler.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg har stor respekt for at jeg forvalter kundens formue. Det skal gjenspeiles i alt jeg gjør som megler.

Hva er det som gir deg energi?

En god kaffekopp på morgenen hjelper alltid. Jeg får også masse energi av å omgås gode kollegaer, samt holde meg aktiv med trening, golf og turer.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste relasjonene mine er familie og nære venner. Man kan ha mange gode bekjente, men det viktigste vil alltid være de nærmeste man har rundt seg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en engasjert og imøtekommende person som ikke lar seg så lett stresse.

På jobb

Mine kollegaer beskriver meg nok som en gøyal fyr som ikke tar seg selv så høytidelig. Det er viktig for meg at kollegaene min ser på meg som en lagspiller, og vet at de alltid kan komme til meg med problemstillinger. Det er også viktig for meg at kundene mine føler seg godt ivaretatt gjennom hele prosessen, og vet at de får ærlig og direkte rådgivning fra meg.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en entusiastisk, omtenksom og eventyrlysten kar. En optimal fridag for meg inneholder gjerne en runde på golfbanen på sommeren, eller en tur i bakken på vinteren.

Q&A

Vinter eller sommer?

Jeg er utvilsomt mest glad i sommer.

Hus eller leilighet?

Drømmen om et stort hus finnes absolutt, men foreløpig er det leilighet.

Fine dining eller pizza?

Med meg kommer du veldig langt med en god pizza og en flaske vin.

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren

Eiendomsmegler.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41175607

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 17 56 07
eller epost

Hva sies om meg?