Emilie G. Solhaug

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

PrivatMegleren Ullevål

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2023 Privatmegleren Ullevål

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

2019-2023 PrivatMegleren Hallingdal

Eiendomsmeglerfullmektig / Markedsføringsansvarlig

2020-2023 USN – Universitetet i Sørøst-Norge

Bachelor Eiendomsmegling.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er at kundene føler seg ivaretatt og trygge. Jeg er bevisst på at jeg forvalter kundenes formue og den største investeringen folk vanligvis gjør. Derfor er det helt avgjørende for meg å legge en god strategi, være tilgjengelig og gjøre bevisste valg gjennom hele prosessen.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å omgås positive og glade mennesker, oppnå gode resultater og holde meg aktiv.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er samboeren min, familie og gode venner.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg ser på meg selv som en spontan og eventyrlysten person, som også er strukturert og målbevisst med høy arbeidskapasitet.

På jobb

Jeg tror kunder og kollegaer vil beskrive meg som engasjert og imøtekommende, med gode samarbeidsevner. Jeg er alltid behjelpelig, og strekker meg langt for å imøtekomme deres behov. Jeg er også svært opptatt av å være tilgjengelig for kundene mine, noe som er med på å skape trygghet og tillit.

På fritiden

Venner og familie vil nok beskrive meg som omsorgsfull, positiv og engasjert, men også som konkurransedrevet og bestemt. Jeg er veldig spontan og glad i nye opplevelser. Fritiden min bruker jeg gjerne på å reise, invitere venner på middag eller et hyggelig restaurantbesøk. Samtidig er jeg glad i å holde meg aktiv med trening, ski- og fjellturer.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer.

Gi eller få?

Alltid hyggelig å gi.

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2023 Privatmegleren Ullevål

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

2019-2023 PrivatMegleren Hallingdal

Eiendomsmeglerfullmektig / Markedsføringsansvarlig

2020-2023 USN – Universitetet i Sørøst-Norge

Bachelor Eiendomsmegling.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

46847327

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 46 84 73 27
eller epost

Hva sies om meg?