bilde-overlegg

Hele salget samlet på ett sted

Å selge en eiendom innebærer et stort ansvar. Avtaler skal inngås, dokumenter godkjennes, potensielle kjøpere inviteres til visning – og alt må foregå til rett tid og i riktig rekkefølge. Med KVADRAT, en helt ny løsning for samhandling mellom selger og megler, kan du være trygg på at prosessen går slik den skal.

Når du er i ferd med å gjennomføre den kanskje største handelen i livet, er det betryggende med god assistanse fra fagfolk. Det kan være nervepirrende for mange – salg av en eiendom handler tross alt om store verdier, og det er avgjørende å opprettholde temperaturen på salget hele tiden. Derfor har PrivatMegleren utformet en digital løsning som strømlinjeformer dialogen mellom deg og din megler.

Full oversikt over prosess, statistikk, interessenter og budrunden – rett i lomma

Stålkontroll på prosessen

artikkel-bilde

KVADRAT fra PrivatMegleren er en helt ny, digital løsning som samler all informasjon knyttet til salg av eiendom på ett sted. Her har du alltid oversikt over status, og full forutsigbarhet for de neste stegene i prosessen – lett tilgjengelig på telefonen.

– Med KVADRAT – bokstavelig talt i lomma – har du og jeg hele tiden kontakt med hverandre om både store og små ting, sier eiendomsmegler Lillian Nerlinger ved PrivatMegleren Allé.

Med lang erfaring som nærmeste rådgiver for eiendomsselgere har hun opparbeidet seg en genuin interesse for å holde tett dialog underveis gjennom alle fasene av eiendomssalg. Hun mener prosessen er bedre for begge når selger og megler blir godt kjent og er trygge på hverandre.

– Jeg har jevnlige, ofte daglige, telefonsamtaler med alle jeg bistår. Der kan vi diskutere usikkerheter, avklare behov og ellers orientere hverandre om ting som kan være greit å vite. Samtidig er det mye informasjon som ikke alltid egner seg å bare prate om – de fleste setter pris på å ha det skriftlig og lett tilgjengelig, slik at de har en komplett oversikt på ett sted, utdyper hun.

Alltid oppdatert og tilgjengelig

Alle dokumenter, fra avtaleinngåelse til kjøpekontrakt, kan leses, lagres, godkjennes og signeres på ett og samme sted. I KVADRAT får du enkelt og greit varsler om dette underveis. I tillegg får du fortløpende statistikk på antall interessenter, tall på hvor mange som har lastet ned salgsoppgave, hvor mange har meldt seg på visning og hvor mange som møtte opp. Selger kan også følge budrunden «live».

Dermed kan du under visningen sitte på kafeen rundt hjørnet, og samtidig få informasjon på telefonen om hvor mange som ser på eiendommen din. Eiendomsmegleren forteller at hvor mange som er innom på visning er en god pekepinn for hvor stor interessen er for akkurat din eiendom.

– Folk synes derfor det er veldig gøy å følge med på hvordan det går underveis, og ha full innsikt i alle fasene av salgsprosessen samtidig som de pågår.

En av mine viktigste oppgaver er fremdeles å være tilgjengelig for deg, slik at du får en god opplevelse og et salg du blir fornøyd med. Jobben min er å bruke tid på det som gir størst verdi for deg som selger, og det er fortsatt noen oppgaver mennesker gjør bedre enn maskin. Kvadrat er likevel et viktig supplement som sikrer at du som selger alltid har både informasjon og megler lett tilgjengelig, avslutter Nerlinger.

Komme i gang

artikke-bilde

I denne serien svarer PrivatMegleren og eiendomsmegler Thomas Klovland på alt du lurer på, fra start til solgt.

Til episode

Befaring

artikke-bilde

En befaring er ikke bare til for at megleren skal bli kjent med eiendommen din. Det er også en gyllen anledning for deg å erfare hvordan megleren presterer – allerede før oppdraget har startet.

Til episode

Bli kontaktet

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg?

Fyll ut skjemaet og en av våre meglere i ditt nærområde kontakt.

Personvernpolicy