Ximena Andrea Sagenes

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Nyeboliger Bergen

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2011 PrivatMegleren

Daglig leder Nyeboliger / Eiendomsmegler

2008-2011 DnB Eiendom

Eiendomsmegler

2002-2008 Notar Eiendom

Startet min karriere her. Jobbet i litt forskjellige stillinger, både som resepsjonist, visningsassistent og etter hvert eiendomsmegler.

1998-2001 BI Bergen

Bachelor i eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg som megler er å ivareta kjøper og selger på en trygg måte gjennom hele prosessen. Jeg er opptatt av å ta vare på den tilliten kundene gir meg og forvalte deres største investering på best mulig måte.

Hva er det som gir deg energi?

Å lykkes med et godt boligsalg gir meg en enorm glede og energi. Det er ingen forskjell på om det er en liten leilighet, en stor enebolig eller et prosjekt med hundre enheter. For øvrig elsker jeg de enkle tingene. Å få være med familien min, vennene mine og sist, men ikke minst, gir trening meg et tonn med energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Mannen min og barna mine er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er energisk, strukturert og punktlig.

På jobb

Jeg tror de jeg jobber med vil beskrive meg som en energisk og sprudlende kollega som også er pliktoppfyllende og tydelig. Jeg er opptatt av å bidra til et godt miljø i arbeidshverdagen der vi kan utveksle erfaringer og spille hverandre gode. Jeg synes det skal være gøy på jobben, og god takhøyde. Jeg tror min X-faktor som megler er at jeg er tydelig. Jeg går heller aldri på kompromiss med hva jeg kan levere bare for å få inn et oppdrag.

På fritiden

Mine nærmeste vil nok beskrive meg som en liten rakett. Jeg har alltid mange prosjekter på gang og sitter aldri i ro. Jeg elsker å være sammen med familien min og er veldig familiekjær, og når jeg ikke er med dem liker jeg å trene. Trening er min store lidenskap. Jeg motiveres av progresjon, og det er helt utrolig hva vi kan få til, hvis vi bare bestemmer oss for det.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Badeferie passer meg best.

Gi eller få?

Definitivt å gi. Ingenting gleder meg mer enn å glede mine nærmeste.

Fine dining eller pizza?

Pizza. Jeg er en enkel sjel og foretrekker det enkle.

Erfaring og utdanning

Fra 2011 PrivatMegleren

Daglig leder Nyeboliger / Eiendomsmegler

2008-2011 DnB Eiendom

Eiendomsmegler

2002-2008 Notar Eiendom

Startet min karriere her. Jobbet i litt forskjellige stillinger, både som resepsjonist, visningsassistent og etter hvert eiendomsmegler.

1998-2001 BI Bergen

Bachelor i eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Jeg er veldig opptatt av kvalitet og ønsker alltid å optimalisere både leveranse og presentasjon. Ingenting av dette er mulig uten gode samarbeidspartnere. Jeg
nevner noen av mine samarbeidspartnere her;

For mine prosjekter benytter jeg meg ofte av Roi Division, som er et reklame og kommunikasjonsbyrå. De er kjempeflinke, super serviceinnstilte og veldig "hands on"

Når det gjelder styling av boliger bruker jeg Room Bolistyling. Beate Kalsaas kan virkelig anbefales. De følger boligtrender og er skikkelig flinke og innovative på dette felt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

93680586

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 93 68 05 86
eller epost

Hva sies om meg?