Weronica Sandbæk

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Sandefjord

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren

Begynte å jobbe i PrivatMegleren i 2022.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For meg er det å skape tillit hos kundene svært viktig. Det gjør jeg ved å levere god kvalitet hele veien gjennom prosessen, og følge opp kunden godt underveis. Det skaper trygghet, og er noe jeg setter svært høyt i mitt arbeid. Jeg tenker at et godt samarbeid er nøkkelen til et godt resultat.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av fornøyde kunder, gode resultater, familien min og gode kollegaer.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie, venner, kollegaer og kunder er de viktigste relasjonene mine.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en nøye, positiv, engasjert og løsningsorientert person.

På jobb

Jeg tror kollegaene mine vil beskrive meg som en positiv, blid og en god kollega som det er behagelig å være rundt. Kundene gir meg tilbakemelding på at de setter pris på at de får tett oppfølgning av meg, at jeg er tilgjengelig for dem og at dette gjør at de føler seg godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På fritiden

Familie og venner beskriver meg som en positiv, omsorgsfull og morsom dame. En god fridag for meg betyr tid til å være sammen med familie og venner. Da spiser vi god mat, går en tur, baker, eller er sammen på fjellet. I tillegg til jobben er jeg svært opptatt av interiør. Dette tar jeg med meg videre inn i jobben og bruker til å veilede kundene mine.

Q&A

Vinter eller sommer?

Norske vintre er flotte, men jeg foretrekker sommer og varme.

Gi eller få?

Å gi til andre er det beste.

Fine dining eller pizza?

Begge deler, takk.

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren

Begynte å jobbe i PrivatMegleren i 2022.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

98062812

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 98 06 28 12
eller epost

Hva sies om meg?