Vidar Haugland Hjertaas

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Vikøyr & Brandt

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Vikøyr & Brandt

Partner

Fra 2021 PrivatMegleren Vikøyr & Brandt

Eiendomsmegler

2019-2021 PrivatMegleren Vikøyr & Brandt

Eiendomsmeglerfullmektig

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste i jobben min som megler er å sørge for et godt salg for kundene mine. For meg dreier det seg om å legge en god salgsstrategi, være oppdatert på markedet, og følge opp kundene slik at de føler seg trygge og ivaretatt i prosessen.

Hva er det som gir deg energi?

Det gir meg energi når en salgsstrategi går nøyaktig etter planen. Og en god kopp kaffe.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien og kundene som viser meg tillit er de viktigste relasjonene mine.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Egenskapene som beskriver meg best er at jeg er hardtarbeidende, sta, god til å skape relasjoner, omsorgsfull og streng når jeg må.

På jobb

Kunder og kollegaer beskriver meg nok som faglig orientert, grundig, god til å forhandle og en person som skaper trygghet i salgsprosessen. Overfor kollegaer er det viktig at vi ikke har spisse albuer til hverandre selv om vi jobber i et meget konkurransedrevet yrke. Vi tilbringer mer tid med hverandre enn med familien vår, så det å ha det kjekt sammen er avgjørende. Jeg ser på mine kollegaer som min familie nummer to. Det viktige i leveransen overfor kundene mine er at kundene skal føle seg godt ivaretatt og trygge på at de får den beste mulige prisen for boligen sin. I og med at jeg stort sett jobber i et marked hvor det ikke er en sikkerhet at boligen går etter første visning, er jeg mer forhandlingsvant enn de som har meglet i byer hvor det går litt mer av seg selv. Jeg gir meg ikke før vi er sikker på at vi har fått den beste prisen. Jeg tror kundene mine setter pris på at jeg er tilgjengelig, at jeg holder det jeg lover, og at jeg ivaretar kunden gjennom hele salgsprosessen.

På fritiden

Jeg tror venner og familie kanskje beskriver meg som litt kjedelig. Det er høyt tempo på jobb, så når jeg er hjemme liker jeg å gjøre minst mulig. Når jeg er sammen med familie og venner, trenger det ikke å skje så mye for at jeg skal ha det bra. Fridager er det ikke mange av, så jeg prøver ikke å legge så mange planer. Jeg er veldig glad i å dra ut med båten, så er det godt vær er det ingenting bedre enn å være ute på sjøen.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer

Hus eller leilighet?

Hus

Fine dining eller pizza?

Pizza

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Vikøyr & Brandt

Partner

Fra 2021 PrivatMegleren Vikøyr & Brandt

Eiendomsmegler

2019-2021 PrivatMegleren Vikøyr & Brandt

Eiendomsmeglerfullmektig

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

48345118

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 48 34 51 18
eller epost

Hva sies om meg?