Vetle Grønvold Eriksen

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Brustad & Partnere

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren

Eiendomsmeglerfullmektig

2020-2023 Krogsveen Lillestrøm

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det som er viktigst for meg er åpenhet, gjennom direkte og god kommunikasjon. Jeg forbereder meg godt til alle møter og er alltid klar for nye utfordringer.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får påfyll av energi gjennom trening, og å omgi meg med gode kollegaer i et trivelig miljø der vi sammen oppnår gode resultater.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Samboer, familie og venner er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en sulten, fokusert og imøtekommende megler med masse konkurranseinstinkt.

På jobb

Jeg tror at kollegaene mine vil beskrive meg som en rolig og løsningsorientert kar, som er strukturert og som klarer å holde hodet kaldt når det er hektisk på jobb. Jeg blir omtalt som svært engasjert og grundig, og bruker mye tid på å finne den riktige løsningen for hver enkelt kunde.

I salgsprosessen er jeg opptatt av nøyaktighet, profesjonalitet og god kommunikasjon. En klar plan, skreddersydd for hver kunde sitt behov, er avgjørende for et godt resultat.

For meg står oppfølging svært sentralt. Kundene skal alltid vite hva som er siste status, samtidig som vi hele veien skal ha en klar dialog på hvor vi er på vei.

På fritiden

Jeg er veldig glad i familie og venner, og liker å sette av tid til dem på fritiden. Jeg setter pris på å spille fotball og å delta i andre sosiale aktiviteter.

En god fridag begynner med at jeg står opp, lager meg en god frokost og kommer meg ut i frisk luft. Så går jeg meg en lengre tur eller sparker fotball. Jeg er veldig glad i å lage mat, så jeg disker gjerne opp en bedre middag sammen med min samboer eller venner.

Fotball og golf er to hobbyer jeg er veldig glad i, og padel synes jeg også er veldig artig.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer er best.

Film eller dokumentar?

Foretrekker dokumentarer.

Jeans eller dress/drakt?

Dress.

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren

Eiendomsmeglerfullmektig

2020-2023 Krogsveen Lillestrøm

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

46930505

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 46 93 05 05
eller epost