Vegar Jenssen

Partner / Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder

PrivatMegleren Gamle Oslo

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2019 Privatmegleren Gamle Oslo

Eiendomsmegler/Partner/Salgsleder

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg som megler er å veilede kundene på en trygg og effektiv måte, og forvalte boligen og formuesverdien deres med respekt.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får bra påfyll av energi når jeg reiser på storbyferier. Jeg trener så ofte jeg kan, og tar gjerne en lang løpetur for å koble av. Flinke folk og hyggelige kunder gir meg også masse positiv energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Samboer, kollegaer, venner og familie for øvrig er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er kunnskapsrik og ærlig, og så er jeg god til å snakke et språk kundene forstår.

På jobb

De jeg jobber med beskriver meg som en positiv, inkluderende og hardtarbeidende kollega. For meg er det viktig å spre litt glede i hverdagen slik at man ser frem til å gå på jobb. Jeg tror min X-faktor som eiendomsmegler er min evne til å skape tillit hos potensielle kjøpere, og en optimal presentasjon av boligen som skal selges. Kundene verdsetter tilgjengeligheten, kunnskapen og energien de møter hos meg.

På fritiden

På fritiden liker jeg å lese en god bok, se på Manchester United og stå på ski.

Q&A

Vinter eller sommer?

Jeg er glad i sommer, men foretrekker en fin vinterdag.

Film eller dokumentar?

Dokumentar

Jeans eller dress/drakt?

Dress

Erfaring og utdanning

Fra 2019 Privatmegleren Gamle Oslo

Eiendomsmegler/Partner/Salgsleder

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Jeg samarbeider med flere dyktige fotografer som jeg bruker fast.
Ut ifra objekt, sted og behov velger jeg hvilken fotograf som passer, tidspunkt og ønsket fotostil - Alt for å fremvise boligen best mulig.

Til klargjøring før fotografering har jeg hovedsakelig én fast stylistpartner, som leverer skyhøy kvalitet og innfrir forventningene gang på gang.
Prosess fra booking til rådgivningstimer, styling og levering/henting av møbler går sømløst.

Andre partner benyttes basert på behov og objekt. Alt for å gjøre din boligannonse best mulig.

Gode takstmenn som skriver oversiktlige, innholdsrike og gode rapporter er viktig for meg. Det gir stor merverdi å gi interessenter god og enkel informasjon de trenger å vite om. Dette kan gi økt interesse, trygghet og høyere salgssum.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

46505406

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 46 50 54 06
eller epost

Hva sies om meg?