En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2024 Privatmegleren Vikebø & Jørgensen

Eiendomsmegler

2021-2024 PrivatMegleren Nyeboliger Bergen

Eiendomsmegler

2019-2021 DNB Eiendom Nybygg

Eiendomsmeglerfullmektig

2018-2019 DNB Eiendom Nybygg

Medhjelper/Trainee

2016-2019 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For meg er det viktig å gi kundene mine god oppfølging og god informasjon underveis i prosessen. Hus og hjem er den største investeringen de fleste gjør i løpet av livet, derfor er det viktig at de føler seg sett og hørt.

Hva er det som gir deg energi?

Sol, god musikk og gode samtaler gir meg energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er familie, venner og gode kollegaer.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en blid og positiv person som også kan være direkte, ærlig og bestemt.

På jobb

Jeg tror mange opplever meg som en god og hjelpsom kollega med høy arbeidsmoral. Jeg er opptatt av å gjøre en fullverdig jobb fra A til Å. På jobb er jeg opptatt av et trygt og godt arbeidsmiljø med mye humor. Det er viktig å unne hverandre suksess og gjøre hverandre gode. Overfor kundene mine ønsker jeg å være profesjonell og engasjert. Samtidig er det viktig for meg å innfri det jeg lover. Jeg forsøker alltid å gjøre det jeg kan for at kundene mine skal få det meste ut av sitt boligsalg. Kundene mine setter nok pris på min evne til å være behjelpelig og til å strekke meg langt for å imøtekomme deres behov. Jeg vil alltid gjøre det lille ekstra for kundene mine. Jeg vil si at grundighet og hardt arbeid er min x-faktor. Jeg har jobbet siden jeg var 14 år gammel, og det har gitt meg mye god læring og verdier som jeg har tatt med meg videre i jobben som eiendomsmegler.

På fritiden

Venner og familie vi nok beskrive meg som omsorgsfull, sosial, morsom og direkte.

En optimal fridag for meg inneholder sol og hyggelige samlinger med venner eller familie.

Q&A

By eller bygd?

Oppvokst i bygd, men må nok velge by.

Film eller dokumentar?

Jeg liker en god dokumentar, men jeg velger nok oftest en film.

Fine dining eller pizza?

Elsker begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2024 Privatmegleren Vikebø & Jørgensen

Eiendomsmegler

2021-2024 PrivatMegleren Nyeboliger Bergen

Eiendomsmegler

2019-2021 DNB Eiendom Nybygg

Eiendomsmeglerfullmektig

2018-2019 DNB Eiendom Nybygg

Medhjelper/Trainee

2016-2019 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

92437160

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 92 43 71 60
eller epost

Hva sies om meg?