Ulrik Tandberg Bøe

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Dyve & Partnere

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2022-2024 Privatmegleren Dyve & Partnere

2017-2022 Nordvik eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For å kunne gi gode råd og riktig veiledning, mener jeg kompetanse er svært viktig. Det å alltid være oppdatert på nåværende og fremtidig markedssituasjon og økonomisk utvikling mener jeg kan være helt avgjørende. Samtidig er det viktig å forstå kundens behov og ønsker.

Hva er det som gir deg energi?

En god start på dagen gir mye energi. Å starte dagen på treningssenter, og samtidig være opplagt og klar når man kommer på kontoret gir best forutsetninger for en god arbeidsdag.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Min familie og gode venner.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg vil beskrive meg selv som hardtarbeidende og veldig lojal.

På jobb

Jeg tror mine kunder og kollegaer vil beskrive meg som positiv og som en de kan stole på. For meg er det utrolig viktig å ha et godt forhold til mine kollegaer. Her i PrivatMegleren Dyve & Partnere er vi som et stort maskineri hvor tverrfaglig kompetanse henger høyt, og hvor vi spiller hverandre gode. Tillit er noe jeg setter svært høyt. Det er viktig at jeg gjør en så god jobb at mine kunder stoler på mine anbefalinger. Min X-faktor vil jeg si er evnen til å analysere de ulike situasjonene man kan bli stilt overfor. Jeg er svært opptatt av å alltid være oppdatert på markedssituasjonen og hvordan man skal angripe enhver situasjon på bakgrunn av den. Jeg tror mine kunder verdsetter at jeg vil gjøre alt i min makt for at de skal få et godt resultat. Jeg er alltid tilgjengelig og har alltid en plan på hva som skal gjøres.

På fritiden

Jeg tror mine nærmeste vil beskrive meg som energisk, omtenksom og en de kan stole på. En optimal fridag inneholder en god treningsøkt, en bra film og en god pastarett. Min store hobby er trening, og hver morgen før jobb trener jeg for å få en perfekt start på dagen.

Q&A

By eller bygd?

Som bygutt og sosialt vesen er det ingen tvil om by.

Film eller dokumentar?

Jeg verdsetter en god film.

Pop eller rock?

Jeg er svak for klassisk rock.

Erfaring og utdanning

2022-2024 Privatmegleren Dyve & Partnere

2017-2022 Nordvik eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Jeg mener en perfekt salgsprosess er avhengig av en god leveranse av alle produkter og ledd. Det hele starter med en løsningsorientert stylist som avdekker boligens potensial og hvilket tiltak som kan rettes for en perfekt presentasjon. En takstmann som kan komme med gode råd om det er noen utbedringer som kan anbefales før en publisering, og ikke minst en fotograf som har den nødvendige kunnskapen for å løfte frem boligens kvaliteter. Dette er helt avgjørende for at forutsetningene skal være best mulig. Jeg har derfor etter flere år snekret sammen det teamet jeg anser som best i sin bransje.

De er representert ved:
Camille Sonberg - Move Boligstyling
Jan Fredrik Bergmark - Zovenfra boligfoto
Ole Herman Krefting - Bærums Verk Tømrermesterfirma

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41262653

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 26 26 53
eller epost

Hva sies om meg?