Trym Stokland

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Infinita

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2015 PrivatMegleren

Jeg har jobbet i PrivatMegleren siden 2015. Da jobbet jeg to år som medhjelper. I 2017 startet jeg å megle i Infinita.

2014-2017 Handelshøyskolen BI Oslo

Bachelor i eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er definitivt kundene mine! Som megler viser de meg en stor tillit når jeg får lov til å hjelpe dem med boligsalget. Å selge bolig er stort og viktig for enhver, og jeg ønsker å levere enda bedre enn det kundene mine forventer av meg.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av kollegaene mine, gode dialoger og en god latter.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Samboeren, familie og venner er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en troverdig, engasjert, målbevisst og glad person.

På jobb

Jeg håper og tror de jeg jobber med vil beskrive meg som en hyggelig, trygg og imøtekommende kollega. På jobb er jeg opptatt av å bidra til en kultur for hardt og målrettet arbeid, samt en god slump humor i hverdagen. Overfor kundene ønsker jeg at de skal oppleve at jeg leverer mer enn de forventer når det kommer til presentasjon av bolig, visning og ikke minst budrunde. Jeg får gode tilbakemeldinger fra kundene om at jeg er målrettet og samtidig tilgjengelig og alltid klar for en prat.

På fritiden

Håper familie og venner vil beskrive meg som en hyggelig og sosial fyr som liker å ta initiativ og være aktiv. En fin fridag for meg starter med en god frokost sammen med samboeren min før vi tar en fin båttur med gode venner. Ellers har jeg en lidenskap for filmskaping og videoredigering. Det betyr ofte at det blir en videopresentasjon av boligene jeg selger også.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer og sol.

Film eller dokumentar?

Lite som slår en god film man kan leve seg inn i.

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2015 PrivatMegleren

Jeg har jobbet i PrivatMegleren siden 2015. Da jobbet jeg to år som medhjelper. I 2017 startet jeg å megle i Infinita.

2014-2017 Handelshøyskolen BI Oslo

Bachelor i eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Fotograf: Marika Mørkestøl
Stylist: Indigo Boligstyling
Takstmann: Joachim Kirkerud

Med en en trio bestående av de aller beste i sitt felt så blir alltid annonse og salgsoppgave best mulig.

En dyktig stylist forbereder og gir råd til kundene mine før en av landets beste boligfotografer tar bilder. Takstmannen min er nøye, og alltid like hyggelig og fleksibel!

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

94151019

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 94 15 10 19
eller epost

Hva sies om meg?