Trude Walle

Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Arendal

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2012-2023 PrivatMegleren Arendal

Eiendomsmegler og Fagansvarlig

2000-2008 ABCenter Arendal

Eiendomsmegler

2008-2011 Universitetet i Agder

Sykepleierutdanning

1997-1999 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmeglerstudiet

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg i mitt arbeid som eiendomsmegler er å sørge for kvalitet i alle ledd, og levere gode opplevelser for kundene mine. Jeg liker å skape gode kundeopplevelser og gode relasjoner.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av fornøyde kunder og mine hyggelige kollegaer. På fritiden gir trening og mine nærmeste meg påfyll av energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er familien hjemme, gode venner, treningsvenner og kollegaer.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en omgjengelig og ærlig person med god arbeidskapasitet.

På jobb

Jeg tror nok at de jeg jobber med vil beskrive meg som en rolig og hyggelig kollega. I arbeidshverdagen er jeg opptatt av at vi trekker i samme retning, og jobber sammen som et team som bare vil hverandre godt. Vårt felles mål er fornøyde kunder, noe som igjen fører til en trygg arbeidsplass. Overfor kundene ønsker jeg å skape en god relasjon bygget på ærlighet, og utarbeide en plan sammen med dem. Min erfaring er at det gir forutsigbarhet, trygghet, og et godt resultat ut fra markedet og forholdene ellers. Jeg får gode tilbakemeldinger fra kundene om at de opplever meg som en omgjengelig og jordnær megler.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en aktiv og sosial dame. En optimal fridag for meg starter med en god treningsøkt etterfulgt av en fin gåtur ute i solen. Dagen avsluttes med en god middag sammen med mine nærmeste, og et glass vin med min kjære. Ellers er jeg veldig glad i å trene og holde meg i bevegelse, både inne og ute.

Q&A

Vinter eller sommer?

Ja takk, begge deler.

Hus eller leilighet?

Trenger fortsatt hus, men nærmer seg tanken på leilighet.

Jeans eller dress/drakt?

Definitivt jeans.

Erfaring og utdanning

2012-2023 PrivatMegleren Arendal

Eiendomsmegler og Fagansvarlig

2000-2008 ABCenter Arendal

Eiendomsmegler

2008-2011 Universitetet i Agder

Sykepleierutdanning

1997-1999 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmeglerstudiet

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

91583832

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 91 58 38 32
eller epost

Hva sies om meg?