Trond Are Busk

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Telemark avd. Porsgrunn

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2015 PrivatMegleren Telemark AS

Styremedlem

Fra 2010 PrivatMegleren Telemark AS

Eiendomsmegler MNEF / Partner

2005-2008 BI Nydalen

Bachelor Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

En viktig del av arbeidet mitt som megler handler om salg av sommerhytter. Jeg bruker mye av tiden min til det i sommerhalvåret.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av det sosiale på kontoret i arbeidshverdagen, og å dra på hyttebefaringer. Fritiden sammen med barna mine er også en god kilde til energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Barna og samboeren, kollegaer og gode venner er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en pålitelig, ryddig og hyggelig person.

På jobb

De jeg jobber med vil kanskje beskrive meg som en kar som alltid er i godt humør, og som stiller opp når det trengs. Overfor kundene er jeg alltid tilgjengelig og serviceinnstilt. Jeg liker å ha kontroll på det som skjer gjennom salgsprosessen.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en blid, sosial type som alltid har en tørr kommentar på lur. En god fridag for meg er tid jeg kan tilbringe sammen med familien på hytta eller campingen. Til min samboers store frustrasjon har jeg nylig funnet gleden av å samle på vin. Jeg er glad i sjø- og båtliv, noe som kan kombineres veldig bra med hyttesalg ute på øyene og langs skjærgården vår.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer og sol.

Hus eller leilighet?

Hus

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler

Erfaring og utdanning

Fra 2015 PrivatMegleren Telemark AS

Styremedlem

Fra 2010 PrivatMegleren Telemark AS

Eiendomsmegler MNEF / Partner

2005-2008 BI Nydalen

Bachelor Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41517288

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 51 72 88
eller epost

Hva sies om meg?