Trine Dorg Johansen

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Panorama

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Panorama

Eiendomsmegler

2021-2022 Studentlagets Hus AS

Daglig leder i Laget NKSS sitt eiendomsforetak. 50%

2020-2022 Laget NKSS

Eiendomsleder i organisasjonen med ansvar for alle eiendommer. 50%

2018-2020 PrivatMegleren Elite AS

Eiendomsmegler

2012-2018 PrivatMegleren Renommé

Eiendomsmegler

2004-2012 Thomstad Moen Eiendomsmegling AS

Eiendomsmegler

2001-2003 Eiendom 24 AS

Eiendomsmegler

2002-2003 Lederskolen i Filadelfia

Modul 1 - 4

1999-2001 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmegler studiet

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste jeg gjør i mitt arbeid som megler er å forberede kundene på hva vi skal gjennom. Dette er en stor prosess og jeg er med dem hele veien. Mitt ønske for kundene er å gjøre prosessen så smidig og strømlinjeformet som mulig.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å bli kjent med nye mennesker og den gode samtalen. Nye utfordringer gir meg også mye energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Mine viktigste relasjoner er mann og barn, familie, kollegaer og venner.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en omsorgsfull, ryddig og ansvarsbevisst person.

På jobb

På jobb er det viktig for meg at kundene mine sitter igjen med en følelse av å ha blitt tatt vare på, fått riktig informasjon og gjennomført et godt salg med god oppfølging gjennom hele prosessen.

Jeg tror på ærlighet og det å være lydhør for kundene, men også å gi riktige tilbakemeldinger i forhold til det aktuelle objektet. Kundene forteller at de har følt seg trygge med meg som megler, og at de verdsetter nettopp ærligheten og fagkunnskapen min.

På fritiden

Familie og venner beskriver meg som spontan, humørfylt, gjestfri, ansvarsbevisst, tillitsfull og ærlig.

Den optimale fridagen ville være å pakke sekken med god niste, varm kakao eller kaffe og gå en lang tur i marka med husbonden og hunden.

Jeg synger også i kor, noe jeg har gjort helt siden jeg var liten og som jeg liker veldig godt. Ellers er jeg glad i å pusse opp, gå på loppemarkeder og finne skjulte skatter.

Q&A

Vinter eller sommer?

Jeg er veldig glad i sommeren.

Gi eller få?

Jeg elsker å gi, men klarer å ta i mot.

Jeans eller dress/drakt?

Ja, takk begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Panorama

Eiendomsmegler

2021-2022 Studentlagets Hus AS

Daglig leder i Laget NKSS sitt eiendomsforetak. 50%

2020-2022 Laget NKSS

Eiendomsleder i organisasjonen med ansvar for alle eiendommer. 50%

2018-2020 PrivatMegleren Elite AS

Eiendomsmegler

2012-2018 PrivatMegleren Renommé

Eiendomsmegler

2004-2012 Thomstad Moen Eiendomsmegling AS

Eiendomsmegler

2001-2003 Eiendom 24 AS

Eiendomsmegler

2002-2003 Lederskolen i Filadelfia

Modul 1 - 4

1999-2001 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmegler studiet

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Jeg har strenge krav til dem jeg samarbeider med og er spesielt opptatt av hva disse kan bidra med når det gjelder verdiskapning for kundene. Teamet jobber på tvers av vår enkelte spesialkompetanse slik at det går en rød tråd gjennom alle delene av leveransen. Det er viktig at eiendommen viser seg fra sin beste side og derfor er det viktig for meg at mine partnere har et godt samarbeid. Det er også svært viktig for meg at samarbeidspartnerne mine har en god dialog med kundene og veileder dem til et best mulig resultat.

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

93204312

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 93 20 43 12
eller epost

Hva sies om meg?