Tor Martin Tinderholt

Partner / Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Aksept

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde

Erfaring og utdanning

2022-2022 Privatmegleren Aksept

Årets Eiendomsmeglerfullmektig

Fra 2019 PrivatMegleren Aksept

Partner / Eiendomsmegler

2017-2018 Eiendomsmegler Krogsveen

Assistent

Hvem er jeg?

Min rolle i PrivatMegleren

Sikre at kundene mine tar gode og strategiske avgjørelser

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg jobber for at kundene mine skal ta gode og strategiske avgjørelser. Mine salgsprosesser kjennetegnes av detaljfokus, slik at ingenting overlates til tilfeldighetene. Med meg som eiendomsmegler vil du oppleve at din livsinvestering er i trygge hender.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg elsker jobben min og får masse energi av nye og gamle relasjoner.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er familien, og selvfølgelig kundene som viser meg tillit.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er pålitelig, energisk og innovativ.

På jobb

Kollegaer og kunder ville nok beskrevet meg som dedikert, tilgjengelig og fokusert.

Jeg bruker kollegaer hyppig som sparringspartnere i arbeidshverdagen, men det viktigste av alt er vi en flott gjeng som bygger hverandre opp.

Sammen med kundene mine gjør jeg en grundig markedsanalyse i forkant av et salg. Målet er å oppnå best mulig resultat gjennom nøye planlegging, grundig oppfølging og dedikert innsats gjennom hele salgsprosessen.

Gjennom klar og effektiv kommunikasjon har jeg fokus på å forstå kundens behov og formidle informasjon på en forståelig måte. Mine kunder skal ikke føle at noe blir oversett.

Etterrettelighet – Detaljorientert – Innovativ

På fritiden

Vennene mine beskriver meg som energisk og innovativ.

En perfekt dag starter med en god kopp kaffe etterfulgt av en løpetur sammen med gode venner. Kvelden avsluttes med god hjemmelaget mat i sosiale lag.

Jeg er utrolig glad i sport, spesielt lagidrett. Konkurranseinstinktet er sterkt uansett hva det skulle være.

Q&A

By eller bygd?

Vokst opp på gård, vi trenger flere bønder i byen.

Gi eller få?

Liker mye bedre å gi til andre enn å få.

Jeans eller dress/drakt?

Du vil alltid møte meg i dress på jobb, men på fritiden er det jeans som gjelder.

Erfaring og utdanning

2022-2022 Privatmegleren Aksept

Årets Eiendomsmeglerfullmektig

Fra 2019 PrivatMegleren Aksept

Partner / Eiendomsmegler

2017-2018 Eiendomsmegler Krogsveen

Assistent

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41844305

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 84 43 05
eller epost

Hva sies om meg?