Tony Alexander Johansen

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Scenario

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2021 Privatmegleren Røa

Eiendomsmegler

2016-2021 DNB Eiendom Ullern

Daglig leder, fagansvarlig, eiendomsmegler

2005-2016 Aktiv CC Vest

Partner, fagansvarlig, eiendomsmegler

2000-2005 OBOS megleren Røa

Eiendomsmegler

1997-1999 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmeglerstudiet

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Med mer enn 20 års fartstid som lokal megler, har jeg lært at en god gjennomføringsplan er avgjørende for et best mulig salg. Det er også viktig hvordan boligen blir presentert, markedsført og at det settes av tid til en optimal budrunde.

Hva er det som gir deg energi?

Fornøyde kunder, og det å hjelpe folk i forskjellige faser i livet, gjør jobben min meningsfull. En treningsøkt på morgenen gir en god kickstart på dagen.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Barn, kone, venner og gode kollegaer er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er tillitsfull, ryddig og resultatorientert.

På jobb

Jeg tror de på jobben vil beskrive meg som en omgjengelig, tillitsfull og lojal kollega.

Overfor kundene er jeg opptatt av at hele salgsprosessen skal være 100%, og at kundene skal kunne forvente kvalitet i alle ledd.

Sammen med en best mulig sluttpris sørger dette for at kundene kan være gode referanser for meg videre.

Jeg har fått gode tilbakemeldinger på at jeg sørger for en ryddig prosess, at kundene opplever å bli godt ivaretatt gjennom salget og ikke minst at de er fornøyd med å oppnå gode salgspriser.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en lojal, pliktoppfyllende og familiekjær person.

Når jeg skal lade batteriene, tar jeg med meg fiskestangen og oppsøker en fin lakseelv.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

En badeferie i varmere strøk er å foretrekke, selv om jeg også finner mye glede i en god skitur.

Gi eller få?

Helt klart å gi.

Jeans eller dress/drakt?

Jeans hjemme, og dress på jobb.

Erfaring og utdanning

Fra 2021 Privatmegleren Røa

Eiendomsmegler

2016-2021 DNB Eiendom Ullern

Daglig leder, fagansvarlig, eiendomsmegler

2005-2016 Aktiv CC Vest

Partner, fagansvarlig, eiendomsmegler

2000-2005 OBOS megleren Røa

Eiendomsmegler

1997-1999 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmeglerstudiet

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

46444300

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 46 44 43 00
eller epost