Tom Erik Henriksen

Eiendomsmegler MNEF / Daglig Leder / Partner

PrivatMegleren Larvik

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2008 PrivatMegleren Larvik

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

2007-2008 Meglerhuset Leinæs Larvik

Eiendomsmegler

2000-2007 DNB Eiendom

Eiendomsmegler

1997-2000 Handelshøyskolen BI Oslo

Økonomi og administrasjon, spesialisering i eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å være en god rådgiver og støttespiller for kundene mine gjennom hele prosessen.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får god energi av å jobbe sammen med gode kollegaer og selge boliger til mange ulike type mennesker.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Mine viktigste relasjoner er familien, gode venner samt alle mine kunder som har valgt meg til å selge boligen deres.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en snill, rolig kar som ofte har en artig kommentar på lur.

På jobb

Jeg tenker at de jeg jobber med vil beskrive meg som en rolig og profesjonell kar med en god dose humor.

På jobb synes jeg det er viktig at vi kan prate åpent om alt, både jobb og privat. Ikke minst å vise omsorg for hverandre når det behøves. Overfor kundene er jeg opptatt av å gi tett og god oppfølging gjennom hele prosessen og gjør alltid mitt ytterste for å oppnå et godt resultat.

Min X-faktor som megler tror jeg må være at jeg er god til å presse pris i budrunder. Jeg får høre fra kundene at de setter pris på at jeg er god til å følge dem opp og gir god rådgivning.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en lugn og fin fyr med en god kommentar på lur.

En perfekt fridag for meg starter med en løpetur langs kysten, etterfulgt av en båttur med familien i Viksfjord og avsluttes med en kveld i gode venners lag.

Jeg er veldig glad i idrett og spesielt fotball. Jeg elsker å være med barna på banen. Jeg hater å tape, og det er noe jeg har tatt med meg inn i jobben som eiendomsmegler.

Q&A

Vinter eller sommer?

Jeg er glad i å gå på ski, men ellers er jeg definitivt mest glad i sommeren.

Gi eller få?

Den beste følelsen er å gi.

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2008 PrivatMegleren Larvik

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

2007-2008 Meglerhuset Leinæs Larvik

Eiendomsmegler

2000-2007 DNB Eiendom

Eiendomsmegler

1997-2000 Handelshøyskolen BI Oslo

Økonomi og administrasjon, spesialisering i eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41632772

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 63 27 72
eller epost

Hva sies om meg?