Tom Andre Skarsbø

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Lillestrøm

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2010 PrivatMegleren Lillestrøm

Har i perioden fra 2010 til nå jobbet ved samme kontor. Har i løpet av denne perioden også jobbet som fagansvarlig ved kontoret, samt med oppgjør. Nå jobber jeg som eiendomsmegler da det er salg som er det jeg liker best.

2001-2004 BI

Bachelor i Eiendomsmegling.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg som eiendomsmegler er å oppnå et så godt resultat som mulig, under de til enhver tid gjeldende omstendigheter. Det å lage gode presentasjoner av boligene jeg selger, samt det å følge opp på en god måte er en viktig del av dette.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å være sammen med familie og venner, og det å ha mange gode folk rundt meg i livet. Fornøyde kunder, gode kollegaer, en god fotballkamp, trening og ferier gir meg også masse energi. Det å følge opp mine egne barn i deres aktiviteter er også svært givende.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie, venner og kollegaer er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en jordnær person med høy arbeidskapasitet. Som megler er jeg nøye, og opptatt av at ting skal være i orden.

På jobb

Jeg tror at de på jobben vil beskrive med som en punktlig og dyktig kollega som alltid er tilgjengelig for dem. Overfor kundene er jeg opptatt av å alltid yte mitt beste og oppnå så god salgspris som mulig. Jeg tror at min X-faktor er min lange erfaring i jobben, som gjør at jeg er blitt god til å tolke de mange ulike situasjonene som oppstår i arbeidshverdagen og salgs- og kjøpsprosessen. Jeg opplever at kundene setter pris på at jeg er en tilgjengelig og punktlig megler som lytter til deres behov og gir dem gode råd.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg nok som en person som jobber mye, men som likevel alltid stiller opp for dem. En god fridag for meg betyr å tilbringe tid sammen med familie og venner, nyte gode måltider og gjerne se en god fotballkamp på TV-en. Jeg er glad i å trene; sykkel, padel mm., og så er jeg fotballtrener for laget til sønnen min. Jeg er også glad i film, gode serier og musikk.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer. Lite som slår sol og sommer.

Film eller dokumentar?

Den gang man leide videoer ville jeg nok sagt film. Nå foretrekker jeg en bra serie.

Fine dining eller pizza?

Fine dining. God mat, vin og hyggelig selskap er en god kombinasjon.

Erfaring og utdanning

Fra 2010 PrivatMegleren Lillestrøm

Har i perioden fra 2010 til nå jobbet ved samme kontor. Har i løpet av denne perioden også jobbet som fagansvarlig ved kontoret, samt med oppgjør. Nå jobber jeg som eiendomsmegler da det er salg som er det jeg liker best.

2001-2004 BI

Bachelor i Eiendomsmegling.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

99627433

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 99 62 74 33
eller epost