Thor Vegard Bjørnerud

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Park

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2015 PrivatMegleren Park

Eiendomsmegler / Partner. Har jobbet i PrivatMegleren fra jeg var ferdig på studiet. Har svært bred erfaring fra ulike salg, med alt fra leiligheter i Oslo og omegn, fritidsboliger, ulike boliger på Nesodden, næringslokaler og nybygg/prosjekter.

2012-2015 BI Trondheim

Trivdes godt med meglerstudiet i Trondheim hvor jeg fikk ansvaret for BIS friluftsliv, en gruppe med over 200 elever som alle likte å dra på tur. Ellers oppnådde jeg gode karaterer og fokuserte ellers på alt det sosiale.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg som megler er først og fremst et godt salgsresultat. Det oppnår jeg blant annet gjennom målrettet og pliktoppfyllende tilstedeværelse underveis i salgsprosessen.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får masse energi av fornøyde kunder. Unike eiendommer, en visning full av interessenter og et godt salg gir også en skikkelig boost.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste relasjonene er nærmeste familie, gode venner og kjæresten min.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en pliktoppfyllende og ansvarsfull person med god arbeidsmoral. Jeg ser på meg selv som en snill og omtenksom menneskekjenner, og så er jeg veldig eventyrlysten.

På jobb

Kollegaene mine beskriver meg som en inkluderende, glad person med et fint smil, men også som hardtarbeidende og kvalitetsbevisst.

På jobb er jeg opptatt av at vi har en delingskultur hvor vi hele tiden hjelper og pusher hverandre til å bli bedre.

Som megler gjelder det å være nøyaktig, ha god markedsforståelse og evne til å skreddersy salgsløsninger for hvert enkelt objekt. Jeg prøver gjerne å tenke utenfor boksen i en salgsprosess.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg gjerne som generøs, omtenksom, glad og positiv. Jeg er glad i friluftsliv som fjellturer, og nye eventyr står alltid på agendaen. Den optimale fridagen tilbringer jeg i båt ute på fjorden med strålende sol, bading og grilling sammen med gode venner eller familie. Alt som inkluderer motor og båt er av interesse. Ellers så liker jeg å holde på med ski, sykling og annen sport som tennis, seiling og styrketrening.

Q&A

Vinter eller sommer?

Foretrekker sommeren.

Gi eller få?

Liker best å gi.

Fine dining eller pizza?

Fine dining.

Erfaring og utdanning

Fra 2015 PrivatMegleren Park

Eiendomsmegler / Partner. Har jobbet i PrivatMegleren fra jeg var ferdig på studiet. Har svært bred erfaring fra ulike salg, med alt fra leiligheter i Oslo og omegn, fritidsboliger, ulike boliger på Nesodden, næringslokaler og nybygg/prosjekter.

2012-2015 BI Trondheim

Trivdes godt med meglerstudiet i Trondheim hvor jeg fikk ansvaret for BIS friluftsliv, en gruppe med over 200 elever som alle likte å dra på tur. Ellers oppnådde jeg gode karaterer og fokuserte ellers på alt det sosiale.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Foto, Pontus, Noah, Marika
Styling, Kristin, Iselin
Takstmann, Stavern Taksering, Takstmannen, BVTM takst

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

99491505

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 99 49 15 05
eller epost

Hva sies om meg?