Thomas Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

PrivatMegleren Kvadrat

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2018 PrivatMegleren Kvadrat

Eiendomsmeglerfullmektig og eiendomsmegler.

2016-2018 PrivatMegleren Kvadrat

Trainee.

2015-2018 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste i mitt arbeid som megler er å skape tillit og gi god service til kundene mine. Dette innebærer å være tilgjengelig og ha god kommunikasjon, lytte til kundenes behov og ønsker, og gi dem ærlig og oppriktig rådgivning ettersom jeg forvalter det som trolig er det største formuesgode de har.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av jobben, en god treningsøkt, og tid med mine nærmeste.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Mine viktigste relasjoner er min samboer, familie, venner og gode kollegaer.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en engasjert og serviceinnstilt megler som arbeider målrettet. I tillegg er jeg jovial, jordnær og ydmyk.

På jobb

På jobb er jeg opptatt av et godt samarbeid med kollegaene mine der vi spiller hverandre gode og det er stor takhøyde for tilbakemeldinger.

Positive tilbakemeldinger fra kundene mine forteller blant annet om god tilgjengelighet og oppfølging underveis i prosessen, ærlighet, og respekt for formuen jeg forvalter.

På fritiden

En god fridag for meg begynner med at jeg får sove godt og spist en skikkelig frokost. En treningsøkt, en bedre middag og en god fotballkamp hører også med.

Mine interesser inkluderer golf, padel og trening generelt.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer.

Gi eller få?

Gi.

Fine dining eller pizza?

Begge deler, jeg elsker mat.

Erfaring og utdanning

Fra 2018 PrivatMegleren Kvadrat

Eiendomsmeglerfullmektig og eiendomsmegler.

2016-2018 PrivatMegleren Kvadrat

Trainee.

2015-2018 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Jeg er opptatt av at kundene skal oppleve en stor verdi gjennom tjenestene til mine samarbeidspartnere. Jeg stiller krav til alle, og hva de kan bidra med av verdiskapning for mine kunder. Vi jobber på tvers av hver enkelts spesialkompetanse slik at det går en rød tråd gjennom hele leveransen. Det er også svært viktig for meg at mine samarbeidspartnere har en dialog med kundene og veileder dem til et godt resultat.

Kontakt meg for mer informasjon om mine samarbeidspartnere.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

99356097

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 99 35 60 97
eller epost