Thomas Landaas

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Park

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Park

Eiendomsmeglerfullmektig

2020-2022 PrivatMegleren Park

Backoffice

2019-2022 Bi Oslo

Bachelor: Eiendomsmegling, økonomi og juss

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å passe på å gjennomføre de små tingene som andre meglere kanskje slurver med. Det man kan kalle å "gå den ekstra mila" for å oppnå best mulig pris i det markedet man opererer i.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får mye energi av laget vi er på jobb. Vi har et meget godt samarbeid og hjelper hverandre uten å nøle hvis det skulle være noe. Summen av dette gir gode resultater som også gir energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Jeg har et bredt nettverk både på jobb og privat. Jeg er generelt glad i å ha kontakt med andre, og jeg synes det å kjenne flere typer personligheter og mennesker er spennende og lærerikt.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en engasjert, energisk type som er veldig sosial. På jobb arbeider jeg hardt, og er løsningsorientert.

På jobb

Jeg tror kollegaer og kunder oppfatter meg som en positiv og løsningsorientert person. Jeg mener det er superviktig å ha et godt arbeidsmiljø i en stressende hverdag, og det er viktig at man drar i samme retning og samarbeider godt. Overfor kundene passer jeg på å gjøre det lille ekstra for å oppnå et best mulig resultat. Jeg setter meg alltid godt inn i salgsobjektet og selgers situasjon for å kunne gi så god veiledning som mulig på veien. Min X-faktor er det gode humøret mitt, kombinert med gjennomføringsevne.

På fritiden

Jeg tror venner og familie oppfatter meg som en energisk person som sprer mye glede og latter. Jeg tror også jeg oppfattes som en lojal kar som stiller opp hvis det skulle være noe. En optimal fridag kan bestå av å bare slappe av hjemme, men også reise på hytta eller dra på tur et sted. På fritiden er jeg glad i å være sosial og aktiviteter som fotball, spille padel og helgeturer.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer.

Film eller dokumentar?

Det er lite som slår en god dokumentar.

Fine dining eller pizza?

Alt i sin tid, så ja takk begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Park

Eiendomsmeglerfullmektig

2020-2022 PrivatMegleren Park

Backoffice

2019-2022 Bi Oslo

Bachelor: Eiendomsmegling, økonomi og juss

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Foto:
Pontus
BA boligfoto

Takstmann:
Stavern Taksering AS/
Ole Hermann Krefting
Bærums verk tømrermesterfirma AS

Stylist:
Kristine Tønnesen
Main Boligstyling/
Maiken Richardsen-Nordeng
Vik Boligstyling

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

98852207

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 98 85 22 07
eller epost

Hva sies om meg?